Werkstudent Tech Team

Voor het Tech Team van Loyens & Loeff zijn wij op zoek naar een werkstudent voor 2 dagen per week.

Het Tech Team is een divers team bestaande uit professionals werkzaam vanuit in onze kantoren in Nederland, België, Luxemburg en Zwitserland. Het Tech Team houdt zich bezig met het in kaart brengen van technische ontwikkelingen en de impact daarvan op onze dienstverlening en op het kantoor als geheel. Het team informeert en enthousiasmeert collega’s over technische innovatie binnen onze markt en initieert projecten. om met deze innovatie aan de slag te gaan. Hiertoe organiseert het team interne events, bezoekt relevante bijeenkomsten en congressen, en houdt diverse online bronnen bij.

Ben jij een enthousiaste eind bachelor, begin master student Nederlands recht met een passie voor innovatie en techniek? Vind je het leuk om deel uit te maken van een team dat zich bezighoudt met de toekomst van juridische en fiscale dienstverlening en dit team te ondersteunen met raad en daad? Heb je een goed conceptueel denkvermogen en beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met Florine Hibbel op 020 578 53 18 of per e-mail: florine.hibbel@loyensloeff.com.

Wil je solliciteren? Vul dan hier het formulier in. Voor de sollicitatie dien je een een motivatiebrief, CV en cijferlijst op te sturen. De motivatiebrief kun je richten aan Florine Hibbel.

Nu Solliciteren