You are here:

Werkstudent Litigation & Risk Management

Voor onze praktijkgroep Litigation & Risk Management in Amsterdam/Rotterdam zoeken wij een werkstudent.

Voor onze praktijkgroep Litigation & Risk Management zoeken wij werkstudenten (minimaal twee dagen per week).

Je ondersteunt de professional support lawyers en advocaten van de praktijkgroep op het gebied van knowhow-ontwikkeling. Je verzamelt informatie over alle relevante ontwikkelingen op het gebied van ondernemingsrechtelijke en commerciële geschillen, commerciële contracten, burgerlijk procesrecht, arbitrage, verzekeringsrecht en IPR. Daarnaast houd je je bezig met jurisprudentieonderzoek en draag je bij aan het structureren en bijhouden van de knowhow, modellen en memoranda.

Je bent accuraat en in staat om complexe informatie op een juiste en begrijpelijke wijze samen te vatten. Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden en beheers je de Engelse taal in woord en geschrift. Affiniteit met genoemde rechtsgebieden is een pré.

Ben jij een enthousiaste eind bachelor, begin master student Nederlands recht en heb je interesse in de functie van werkstudent bij de praktijkgroep Litigation & Risk Management in Rotterdam of Amsterdam bij Loyens & Loeff? En ben je vanaf deze zomer beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor meer informatie, vragen of sollicitaties (motivatie, cv en cijferlijst) kun je contact opnemen met Florine Hibbel op 020 578 53 18 of per e-mail: florine.hibbel@loyensloeff.com

Duur:         

6 maanden (minimaal 4)

Sollicitatieprocedure

De procedure begint met een schriftelijke voorselectie, een gesprek met een HR professional gevolgd door een gesprek met twee partners of senior medewerkers. Na een positief gesprek nodigen we je uit op ons kantoor voor het maken van een online assessment, waarmee we je capaciteiten (numeriek, verbaal en abstract analytisch) beoordelen. Op basis van de resultaten bepalen we of jij onze nieuwe werkstudent wordt.

Solliciteren?