You are here:

Werkstudent Knowledge Management Team

Voor ons Knowledge Management team in Amsterdam zoeken wij een werkstudent (twee dagen per week).

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Voor ons Knowledge Management team in Amsterdam zoeken wij een werkstudent (twee dagen per week).

Een uitdagende bijbaan voor 2 a 3 dagen in de week, voor ongeveer zes maanden, waarin je kennis maakt met de verschillende facetten van de informatievoorziening ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk van onze fiscalisten.

Je ondersteunt de informatiespecialist van de fiscale praktijkgroepen op het gebied van research, project management en knowhow. Onderwerpen die hierbij voorbij kunnen komen zijn bijvoorbeeld vennootschapsbelasting, loonbelasting, belastingcontrole, BTW, transfer pricing, en ontwikkelingen op het gebied van belastingontwijking (BEPS en EU belastingontwijkingsrichtlijn). Je bent actief binnen de afdeling Knowledge Management. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het bijhouden van ontwikkelingen in (Europese) wet- en regelgeving, (Europese) jurisprudentie en besluiten van toezichthoudende autoriteiten.

Je krijgt een persoonlijke mentor toegewezen, die jou gedurende je werkstudentschap begeleidt. Naast dat je Loyens & Loeff leert kennen, leer je als werkstudent ook de andere stagiairs/werkstudenten van alle praktijkgroepen kennen, door verschillende sociale activiteiten die worden georganiseerd op kantoor.

Voor wie:

Je bent accuraat en in staat om complexe informatie op een juiste en begrijpelijke wijze samen te vatten. Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden en beheers je de Engelse taal in woord en geschrift. Affiniteit met het Europees en internationaal fiscaal recht is een pré. Evenals ervaring met content informatiesystemen, zoals Legal Intelligence of Rechtsorde en enige affiniteit met techniek.

Ben jij een enthousiaste eind bachelor, begin master student fiscaal recht, ben je minimaal zes maanden beschikbaar en heb je interesse in de functie van werkstudent binnen het Knowledge Management Team in Amsterdam? Dan zijn we op zoek naar jou!

Duur:         

6 maanden (minimaal 4)

Sollicitatieprocedure

De procedure begint met een schriftelijke voorselectie, een gesprek met een HR professional gevolgd door een gesprek met twee partners of senior medewerkers. Na een positief gesprek nodigen we je uit op ons kantoor voor het maken van een online assessment, waarmee we je capaciteiten (numeriek, verbaal en abstract analytisch) beoordelen. Op basis van de resultaten bepalen we of jij onze nieuwe werkstudent wordt.

Solliciteren?

Voor meer informatie, vragen of sollicitaties (motivatie, cv en cijferlijst) kan je contact opnemen met Nicole Moshage op 010 224 6409  of per e-mail: Nicole.Moshage@loyensloeff.com.