You are here:

Werkstudent IT

Voor onze afdeling Knowledge Management zijn wij zijn ook op zoek naar IT werkstudenten (vanaf eind HBO) die affiniteit hebben met SharePoint en informatiemanagement.

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten. 

Voor onze afdeling Knowledge Management zijn wij zijn ook op zoek naar IT werkstudenten (vanaf eind HBO) die affiniteit hebben met SharePoint en informatiemanagement.

Een uitdagende bijbaan voor 2 a 3 dagen in de week, voor ongeveer zes maanden, waarin je kennis maakt met de verschillende facetten van de informatievoorziening ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk van onze advocaten, notarissen en fiscalisten.

Je ondersteunt de afdeling Knowledge Management van Loyens & Loeff bij de inrichting, het beheer en het leveren van support aan contentbeheerders en eindgebruikers in relatie tot het intranet en de kennisapplicaties van Loyens & Loeff. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het beheren en inrichten van pagina’s en site-onderdelen behorende bij het op SharePoint gebaseerde intranet en aanverwante systemen, het inhoudelijk meedenken en meewerken aan oplossingen die invulling geven aan gebruikerswensen, taken ter ondersteuning van de dagelijkse activiteiten van het team, et cetera.

Je krijgt een persoonlijke mentor toegewezen, die jou gedurende je werkstudentschap begeleidt. Naast dat je Loyens & Loeff leert kennen, leer je als werkstudent ook de andere stagiairs/werkstudenten van alle praktijkgroepen kennen, door verschillende sociale activiteiten die worden georganiseerd op kantoor.

 

Jouw kwaliteiten

Je bent accuraat, in staat om complexe informatie op een juiste en begrijpelijke wijze samen te vatten en om te zetten in praktische SharePoint-oplossingen in lijn met de algemeen geldende procedures en werkprocessen en de behoeften van de eindgebruiker. Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden en beheers je de Engelse taal in woord en geschrift. Affiniteit met informatiemanagement en geavanceerde functionele kennis van het SharePoint platform is een pré.

Ben jij een enthousiaste eind HBO/WO bachelor, begin master student, ben je minimaal zes maanden beschikbaar en heb je interesse in de functie van werkstudent binnen het Knowledge Management Team in Rotterdam en Amsterdam? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Contact

Voor meer informatie of vragen omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Nicole Moshage op 010 224 64 09 of per e-mail: nicole.moshage@loyensloeff.com. Voor de sollicitatie dien je een motivatiebrief, CV en cijferlijst naar ons op te sturen.