You are here:

Werkstudent Innovation & Tech Team

Ben jij dé enthousiaste master student Nederlands recht of Fiscaal recht met een passie voor innovatie, nieuwsgierig naar de lawtech van de toekomst én heb jij hier een visie over?

Voor het Innovation & Tech Team van Loyens & Loeff zijn wij op zoek naar een werkstudent voor 2 dagen per week.

In deze lawtech-functie werk je samen met de specialisten van het Innovation & Tech Team én houd je je bezig met de allernieuwste technologische ontwikkelingen en de impact hiervan op onze dienstverlening. Je informeert en enthousiasmeert samen met het team collega’s in al onze thuismarkten over technische innovatie binnen onze branche en start daarnaast projecten om met deze innovatie aan de slag te gaan. Je organiseert met het team interne events, bezoekt relevante bijeenkomsten en congressen, en houdt diverse online bronnen bij.

Ben jij dé enthousiaste master student Nederlands recht of Fiscaal recht met een passie voor innovatie, nieuwsgierig naar de lawtech van de toekomst én heb jij hier een visie over? Beschik je over goede organisatorische, communicatieve en onderzoeksvaardigheden?

Zou je jezelf omschrijven als innovatief, pro-actief en een teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor meer informatie, vragen of sollicitaties (motivatie, cv en bachelor/master cijferlijst) kan je contact opnemen met Marieke Arets op 020 578 59 98 of per e-mail: Marieke.Arets@loyensloeff.com.