You are here:
12 March 2019 / vacancy

Werkstudent Data Protection & Privacy Team

Voor ons Data Protection & Privacy team zijn wij op zoek naar een werkstudent voor 2-3 dagen per week

Location: Amsterdam/Rotterdam
16-24 uur

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

De functie

Het Data Protection & Privacy team valt onder de praktijkgroep Competition & Regulatory. Je ondersteunt het team op het gebied van knowhow-ontwikkeling. Je verzamelt informatie over alle relevante ontwikkelingen op het gebied van privacy en data protection (denk aan de (U)AVG, EU ePrivacy Regulation, artificial intelligence, blockchain, telecommunicatiewet). Daarnaast houd je je bezig met jurisprudentieonderzoek en draag je bij aan het structureren en bijhouden van de knowhow, modellen en memoranda.

Wie zoeken wij

Je bent accuraat en in staat om complexe informatie op een juiste en begrijpelijke wijze samen te vatten. Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden en beheers je de Engelse taal in woord en geschrift. Affiniteit met genoemde rechtsgebieden is een pré.

Ben jij een enthousiaste eind bachelor, begin master student Nederlands recht en heb je interesse in de functie van werkstudent binnen het Data Protection & Privacy team van Loyens & Loeff in Rotterdam en Amsterdam? En ben je twee dagen in de week beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

Interesse?

Je kunt direct solliciteren door je motivatiebrief en cv te uploaden via onderstaande link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke Arets, Talent Acquisition Adviser, via Marieke.Arets@loyensloeff.com of 020 578 59 98.