You are here:

Werkstudent Banking & Finance

Voor het Knowledge Management Team van onze praktijkgroep Banking & Finance in Amsterdam zoeken wij een werkstudent (twee/drie dagen per week).

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Voor het Knowledge Management Team van onze praktijkgroep Banking & Finance in Amsterdam zoeken wij een werkstudent (twee/drie dagen per week).

Europese financiële (toezicht)regelgeving is voortdurend in ontwikkeling. Steeds meer spelers in de Europese financiële markt staan onder toezicht of komen anderszins in aanraking met Nederlandse of Europese regelgeving. Je werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van financiële toezichtregelgeving, het voorbereiden van nieuwsbrieven, het doen van literatuur- en jurisprudentieonderzoek en het voorbereiden van publicaties, presentaties en studiedagen. Je zult ook verschillende inhoudelijke werkzaamheden verrichten, zoals het doen van jurisprudentieonderzoek en het schrijven memo’ s ten behoeve van lopende zaken.

Voor wie: 

Ben jij een enthousiaste eind bachelor, begin master student Nederlands recht met een passie voor Banking & Finance? Vind je het leuk om in de grensoverschrijdende praktijk en in de Engelse taal werkzaam te zijn? Ben je accuraat en beschik je over goede organisatorische, communicatieve en onderzoeksvaardigheden? Zou je jezelf omschrijven als proactief en een teamplayer? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor meer informatie, vragen of sollicitaties (motivatie, cv en bachelor/master cijferlijst) kan je contact opnemen met Nicole Moshage op 010 224 564 09 of per e-mail: Nicole.Moshage@loyensloeff.com.

Duur:         

6 maanden (minimaal 3)

Sollicitatieprocedure

De procedure begint met een schriftelijke voorselectie, een gesprek met een HR professional gevolgd door een gesprek met twee partners of senior medewerkers. Na een positief gesprek nodigen we je uit op ons kantoor voor het maken van een online assessment, waarmee we je capaciteiten (numeriek, verbaal en abstract analytisch) beoordelen. Op basis van de resultaten bepalen we of jij onze nieuwe werkstudent wordt.

Solliciteren?

Kies hieronder het werkstudentschap waarop je wil solliciteren.