You are here:

Student-stagiair Family Owned Business & Private Wealth (Tax)

Wij zijn op zoek naar een student-stagiair op de praktijkgroep Family Owned Business & Private Wealth (Tax) - Amsterdam

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Voor onze praktijkgroep Family Owned Business & Private Wealth in Amsterdam zijn wij op zoek naar een student-stagiair.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende stage van twee maanden waarin je kennis maakt met de dagelijkse praktijk van onze belastingadviseurs. Vanaf het eerste moment draai je volledig mee in de fiscale praktijk. Je zult verschillende inhoudelijke opdrachten maken, zoals het schrijven van memo’s en adviezen. Daarnaast zal je betrokken worden in de communicatie met zowel cliënten als de belastingdienst, bijvoorbeeld door het bijwonen van besprekingen. Intern is er veel ruimte voor het delen van kennis en het bespreken van actuele vaktechnische ontwikkelingen.

De Family Owned Business & Private Wealth praktijk houdt zich bezig met fiscale en juridische structurering van zijn of haar familiebedrijf. Binnen deze praktijk is er een volledig geïntegreerde samenwerking tussen belastingadviseurs, notarissen en advocaten. Cliënten worden geadviseerd over onder andere het bestuur en toezicht op het familiebedrijf en vermogen, bescherming van het vermogen, fiscale structurering van de bedrijfsopvolging, het oprichten van (familie)stichtingen en goeddoelorganisaties.

Tijdens je stage krijg je een persoonlijke mentor toegewezen, die jou gedurende je stage begeleidt. Naast dat je Loyens & Loeff leert kennen, leer je als stagiair ook de andere stagiairs/werkstudenten van alle praktijkgroepen kennen, door verschillende sociale activiteiten die worden georganiseerd op kantoor.

 

Jouw kwaliteiten
Ben jij een enthousiaste derde jaar bachelor of master student fiscale economie en/of fiscaal recht, die de sfeer binnen onze fiscale praktijk wil leren kennen? Ben jij pro-actief, ondernemend en een echte teamplayer? Dan zijn we op zoek naar jou!

Duur
2 maanden, fulltime. Startdatum op de eerste van de maand. Welke maand dat is kan in overleg worden bepaald.  

Contact
Ben jij die ambitieuze student die wij zoeken? Solliciteer dan nu via onderstaande knop.