You are here:
04 December 2018

Stagiaire Grafisch Vormgeven

Voor onze afdeling Communicatie & Marketing zoeken wij op korte termijn een stagiaire grafisch vormgeven/DTP.

Zoek jij niet zo maar een (meewerk)stageplek maar wil jij je storten in de dynamische en ambitieuze wereld van één van Nederlands grootste professionele dienstverleners? En wil je daarnaast concreet bijdragen aan het succes van onze merkcommunicatie? Lees dan verder!

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff is een van de grootste advocatenkantoren van Nederland, met daarnaast kantoren over de hele wereld. Tot onze klanten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten. Onze cultuur is no-nonsense, pragmatisch en onze medewerkers hebben een drive om het beste uit zichzelf te halen. We zijn al jarenlang volgens rechtenstudenten de aantrekkelijkste werkgever onder de advocatenkantoren, en daar zijn we uiteraard trots op!

Wat ga je doen?

Wij zoeken een allround, ambitieuze stagiaire op het gebied van grafisch ontwerp en DTP. Je gaat meewerken aan de visuele identiteit van onze organisatie. Samen met je creatieve collega’s ontwerp en produceer je online en offline communicatiemiddelen, zoals (e-)nieuwsbrieven, flyers, banners, brochures, en tal van andere zaken, uiteraard binnen de richtlijnen van onze huisstijl.

Wat zoeken wij?

Een hands-on en pro-actieve collega, die zelfstandig of samen met de vaste collega’s van de afdeling, meerdere projecten en activiteiten tegelijkertijd kan managen. Je volgt een studie in de richting van graphic/visual design en/of DTP. Ben je eveneens enthousiast en leergierig? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende stage waarin je kennis maakt met de dagelijkse praktijk van onze afdeling Communicatie & Marketing. Vanaf het eerste moment draai je volledig mee en zal betrokken worden bij veel facetten van de afdeling. Intern is er veel ruimte voor het delen van kennis en actuele ontwikkelingen. Tijdens je stage krijg je een persoonlijke mentor toegewezen, die jou gedurende je stage begeleidt.

Duur

6 maanden, fulltime, startdatum 2 januari 2019.

Ben jij de stagiaire die wij zoeken?

Spreekt dit je aan maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Alex van Hulst (Visual Identity Executive) via +31 10 22 46 406 of Alex.van.Hulst@loyensloeff.com.

 

Je kan ook direct solliciteren door via onderstaande knop jouw cv en motivatiebrief te uploaden. Wij nemen dan binnen een week contact met je op. Voor meer vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Laura Mendel, Talent Acquisition Adviser, via Laura.Mendel@loyensloeff.com of 020-578 59 12