You are here:

Stagiaire Communicatie & Marketing

Voor onze afdeling Communicatie & Marketing zoeken wij op korte termijn twee allround stagiairs Commerciële Economie en/of Communicatie.

Zoek jij niet zo maar een (meewerk)stageplek maar wil jij je storten in de dynamische en ambitieuze wereld van één van Nederlands grootste professionele dienstverleners? En wil je daarnaast concreet bijdragen aan het succes van onze marketinginspanningen? Lees dan verder!

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff is een van de grootste advocatenkantoren van Nederland, met daarnaast kantoren over de hele wereld. Tot onze klanten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten. Onze cultuur is no-nonsense, pragmatisch en onze medewerkers hebben een drive om het beste uit zichzelf te halen. We zijn al jarenlang volgens rechtenstudenten de aantrekkelijkste werkgever onder de advocatenkantoren, en daar zijn we uiteraard trots op!

Wat ga je doen?

Wij zoeken een allround, ambitieuze stagiaire op het gebied van marketing en/of communicatie. Je gaat meewerken aan het uitvoeren van de content strategie, klantinformatie verwerken, nieuwsbrieven regelen, helpen met de organisatie en coordinatie van events voor onze klanten, social media posts opstellen en plaatsen én de statistieken monitoren. Het betreft een coördinerende rol waarbij je een aantal uitdagende projecten oppakt.

Wat zoeken wij?

Een hands-on en pro-actieve collega, die zelfstandig of samen met de vaste collega’s van de afdeling, meerdere projecten en activiteiten tegelijkertijd kan managen. Je volgt een studie (eind bachelor of master) in de richting van Marketing, Communicatie (HBO) of Commerciële Economie. Jouw Engels is goed, zowel in woord en geschrift. Ben je eveneens enthousiast en leergierig? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende stage waarin je kennis maakt met de dagelijkse praktijk van onze afdeling Communicatie & Marketing. Vanaf het eerste moment draai je volledig mee en zal je betrokken zijn bij veel facetten van de afdeling. Intern is er veel ruimte voor het delen van kennis en actuele ontwikkelingen. Tijdens je stage krijg je een persoonlijke mentor toegewezen, die jou gedurende je stage begeleidt. Naast dat je Loyens & Loeff leert kennen, leer je als stagiair ook de andere stagiairs kennen, door verschillende sociale activiteiten die worden georganiseerd op kantoor. Voor de periode dat je bij ons stage komt lopen ontvang je een stagevergoeding.

Duur

6 maanden, fulltime, startdatum 2 januari 2019.

Ben jij de stagiaire die wij zoeken?

Spreekt dit je aan maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Nynke Brouwer (Manager Marketing Communications) via +31 20 578 56 41 of nynke.brouwer@loyensloeff.com.

Je kan ook direct solliciteren door via onderstaande knop jouw cv en motivatiebrief te uploaden. Wij nemen dan binnen een week contact met je op.

 

Solliciteren kan tot en met 9 December 2018.