You are here:

HBO 3e jaars meeloopstage en 4e jaars afstudeerstage (Tax)

Als student fiscaal recht en economie kun je ons ook leren kennen via een stage binnen onze aangiftepraktijk op één of twee van onze fiscale praktijkgroepen.

Vanaf de eerste dag ga je aan de slag met het opstellen van aangiften, het onderzoeken en verwerken van interessante fiscale vraagstukken en word je betrokken bij de advisering aan onze cliënten. Daarnaast neem je deel aan diverse vaktechnische vergaderingen, cursussen en sociale activiteiten. Je wordt begeleid door jouw persoonlijke mentor. Het is ook mogelijk om bij ons een literatuuronderzoek en/of afstudeeropdracht te verrichten.

Waar:
je kunt kiezen of je in onze Amsterdamse of Rotterdamse vestiging stage wilt lopen. In Rotterdam kun je kosteloos gebruik maken van het Loyens & Loeff appartment wanneer je buiten Rotterdam woont. 

Voor wie:   
derde- en vierdejaars hbo studenten fiscaal recht en economie.

Duur:        
zes maanden, full-time.

Vergoeding:
€ 750,- bruto per maand. 

Sollicitatieprocedure

De procedure begint met een schriftelijke voorselectie, een gesprek met een twee senior medewerkers. Na een positief gesprek nodigen we je uit op ons kantoor voor het maken van een online assessment, waarmee we je capaciteiten (numeriek, verbaal en abstract analytisch) beoordelen. Op basis van de resultaten bepalen we of jij onze nieuwe fiscale stagiair wordt.

Solliciteren?

Ben jij die ambitieuze student die wij zoeken? Solliciteer dan voor 28 mei. Voor de sollicitatie ontvangen wij graag jouw motivatie, cv en cijferlijst. Wij zullen in de week van 28 mei contact met jou opnemen. Voor meer informatie kan je Nicole Moshage bereiken via +31 10 224 6409 of Nicole.Moshage@loyensloeff.com.

Solliciteer nu