You are here:

Finance Tax and Advice - Rotterdam (hbo)

Voor onze tax compliance praktijk in Rotterdam zoeken wij stagiairs voor hun derdejaars meeloopstage of vierdejaars afstudeerstage Finance Tax and Advice (afstudeerrichting Fiscaal Recht en Economie).

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Voor onze Tax Compliance praktijk in Rotterdam zoeken wij stagiairs voor hun derdejaars meeloopstage of vierdejaars afstudeerstage Finance, Tax and Advice (afstudeerrichting Fiscaal Recht en Economie)

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende stage van 20 weken waarin je kennis maakt met de dagelijkse praktijk van onze tax compliance specialisten. Gedurende de stage draai je volledig mee in de dagelijkse praktijk van ons kantoor. Zo ga je vanaf de eerste dag meteen aan de slag met het opstellen van aangiften, het onderzoeken en verwerken van interessante fiscale vraagstukken en word je betrokken bij advisering aan cliënten. Ook is het mogelijk om bij ons een literatuuronderzoek/afstudeeropdracht te verrichten. Je krijgt een mentor toegewezen, die jou gedurende je stage begeleidt. Daarnaast neem je deel aan diverse vaktechnische vergaderingen, cursussen en sociale activiteiten. Je loopt stage binnen één van onze praktijkgroepen namelijk:

  • Corporate Tax Services (incl. Tax Litigation);
  • Family Owned Business & Private Wealth;
  • International Tax Services (waaronder M&A, Transfer Pricing en Energy);
  • Employment & Benefits;
  • Indirect Tax.


    In Rotterdam kan je kosteloos gebruik maken van het Loyens & Loeff appartement wanneer je buiten Rotterdam woont. De stagevergoeding bedraagt € 750,- bruto per maand op fulltime basis.

 

Jouw kwaliteiten

Ben jij een enthousiaste derde- of vierdejaars hbo student Finance, Tax and Advice (afstudeerrichting Fiscaal Recht en Economie), die de sfeer binnen onze fiscale praktijk wil leren kennen? Ben jij pro-actief, ondernemend en een echte teamplayer? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Contact

Ben jij die ambitieuze student die wij zoeken? Solliciteer dan voor 31 maart 2019. Voor de sollicitatie ontvangen wij graag jouw motivatie, cv en cijferlijst. Wij zullen in de eerste week van april contact met jou opnemen. Hierna zullen de sollicitatiegesprekken plaats vinden. Na het sollicitatiegesprek word je uitgenodigd voor het maken van een assessment.

Voor meer informatie kan je Nicole Moshage bereiken via 010 224 6409 of Nicole.Moshage@loyensloeff.com.

 

Het is op dit moment niet meer mogelijk om te solliciteren voor deze vacature. De vacature voor stageplekken vanaf februari 2020 gaat binnenkort open.