You are here:

Buitenlandse stage

Wil jij jouw horizon verbreden en ervaren hoe het eraan toe gaat op een van onze buitenlandse kantoren?

Een buitenlandse stage begint met een maand stage in Amsterdam of Rotterdam, waarbij je werkzaamheden gelijk zijn aan die van een binnenlandse stage. Tijdens de tweede maand draai je mee in een van onze buitenlandse kantoren. Naast het meewerken aan de dagelijkse werkzaamheden, zal daar de nadruk ook liggen op netwerken en marketing. Je kunt zelf bepalen bij welke vestiging je wilt stagelopen: Londen, New York of Parijs. Je krijgt een persoonlijke mentor aangewezen die jou begeleidt tijdens je stage. Naast dat je ons kantoor goed leert kennen, ontmoet je ook de andere stagiairs en werkstudenten tijdens de verschillende sociale activiteiten die we organiseren. 

Trainees van Loyens & Loeff tijdens de Business Course in Londen

Voor wie:    
derdejaars bachelor- en masterstudenten Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht en/of fiscale economie. 

Duur:        
twee maanden full-time, waarvan de tweede maand plaatsvindt in één van onze buitenlandse vestigingen.

Vergoeding:
€ 750,- bruto per maand. Loyens & Loeff regelt en betaalt je reis- en huisvestingskosten in het buitenland.

Sollicitatieprocedure

De procedure bestaat uit een schriftelijke voorselectie (motivatiebrief, cv, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen), gevolgd door twee gesprekken: een met twee leden uit de student-stagiaire commissie en een met twee partners.
Voor meer informatie over een stage in de advocatuur kan je Marieke Arets bereiken via 020 578 5998 of Marieke.Arets@loyensloeff.com.  Voor vragen met betrekking tot een stage in de fiscaliteit of het notariaat kan je Nicole Moshage bereiken via 010 224 6409 of Nicole.Moshage@loyensloeff.com.

Solliciteren?

Kies hieronder de stage waarop je wil solliciteren.