You are here:

Vacatures studenten

Hieronder vind je een overzicht van onze actuele vacatures voor studenten. Staat er voor jou geen passende vacature bij maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Nicole Moshage of Marieke Arets.

Binnenlandse stage

Tijdens een binnenlandse stage draai je twee maanden volledig mee in de praktijk. Je werkt samen met advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten en voert diverse werkzaamheden uit. Je zult verschillende inhoudelijke opdrachten maken, zoals het schrijven van memo’s en adviezen en je neemt deel aan officiële besprekingen.

Lees meer

Buitenlandse stage

Een buitenlandse stage duurt twee maanden en begint met een maand in Amsterdam of Rotterdam, waarbij je werkzaamheden min of meer gelijk zijn aan die van een binnenlandse stage. Tijdens de tweede maand draai je mee bij een van onze buitenlandse kantoren, waar de nadruk iets meer ligt op commerciële en marketingactiviteiten.

Lees meer

Werkstudentschap

Zit jij in de laatste fase van je studie en zoek je een interessante bijbaan waarin je kennismaakt met de advocatuur, de fiscaliteit of het notariaat? Je maakt kennis met de dagelijkse praktijk en werkt ongeveer twee dagen per week voor een periode van zes maanden op een van onze praktijkgroepen. 

Lees meer

Finance, Tax and Advice - stage september 2019 - Amsterdam

Voor onze Tax Compliance praktijk zijn wij vanaf september 2019 weer op zoek naar student-stagiairs. Studeer jij Finance, Tax and Advice en ben jij op zoek naar een derdejaars meeloopstage of vierdejaars afstudeerstage vanaf September 2019 op ons kantoor in Amsterdam?

Lees meer

Finance Tax and Advice - stage september 2019 - Rotterdam

Voor onze Tax Compliance praktijk zijn wij voor februari 2019 weer op zoek naar student-stagiairs. Studeer jij Finance Tax and Advice en ben jij op zoek naar een derdejaars meeloopstage of vierdejaars afstudeerstage vanaf september 2019 op ons kantoor in Rotterdam?

Lees meer

Student-stagiair (Tax) Family Owned Business & Private Wealth

Studeer jij fiscaal recht of fiscale economie en ben jij nog op zoek naar een stage? Op onze praktijkgroep Family Owned Business & Private Wealth in Amsterdam zijn wij nog op zoek naar student-stagiairs. 

Lees meer

Stagiaire Grafisch Vormgeven/DTP

Voor onze afdeling Communicatie & Marketing zoeken wij op korte termijn een stagiaire grafisch vormgeven/DTP.

Werkstudent Banking & Finance

Ben jij een enthousiaste eind bachelor, begin master student Nederlands recht met een passie voor Banking & Finance? Klik dan hier voor meer informatie.

Lees meer