You are here:

Vacatures studenten

Hieronder vind je een overzicht van onze actuele vacatures voor studenten. Staat er voor jou geen passende vacature bij maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Nicole Moshage of Marieke Arets.

Binnenlandse stage

Tijdens een binnenlandse stage draai je twee maanden volledig mee in de praktijk. Je werkt samen met advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten en voert diverse werkzaamheden uit. Je zult verschillende inhoudelijke opdrachten maken, zoals het schrijven van memo’s en adviezen en je neemt deel aan officiële besprekingen.

Lees meer

Buitenlandse stage

Een buitenlandse stage duurt twee maanden en begint met een maand in Amsterdam of Rotterdam, waarbij je werkzaamheden min of meer gelijk zijn aan die van een binnenlandse stage. Tijdens de tweede maand draai je mee bij een van onze buitenlandse kantoren, waar de nadruk iets meer ligt op commerciële en marketingactiviteiten.

Lees meer

Werkstudentschap

Zit jij in de laatste fase van je studie en zoek je een interessante bijbaan waarin je kennismaakt met de advocatuur, de fiscaliteit of het notariaat? Je maakt kennis met de dagelijkse praktijk en werkt ongeveer twee dagen per week voor een periode van zes maanden op een van onze praktijkgroepen. 

Lees meer

Recruitment Intern

Voor ons recruitment team zijn wij op zoek naar een enthousiaste student-stagiair. Kom jij per September ons team versterken? Locatie: Amsterdam/Rotterdam.

Lees meer

Finance Tax and Advice - Rotterdam

De vacature voor een meeloop-, of afstudeerstage voor februari 2020 op onze Tax Compliance praktijk opent binnenkort.

Lees meer

Werkstudent Competition & Regulatory

Voor ons Sector Team Healthcare binnen de praktijkgroep Competition & Regulatory, kantoor Amsterdam, zoeken wij een werkstudent Zorg (minimaal twee dagen per week).

Lees meer