Binnenlandse stage

Tijdens een binnenlandse stage draai je twee maanden volledig mee in de praktijk. Je werkt samen met advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten en voert diverse werkzaamheden uit. Je zult verschillende inhoudelijke opdrachten maken, zoals het schrijven van memo’s en adviezen en je neemt deel aan officiële besprekingen.

Lees meer

Buitenlandse stage

Een buitenlandse stage duurt twee maanden en begint met een maand in Amsterdam of Rotterdam, waarbij je werkzaamheden min of meer gelijk zijn aan die van een binnenlandse stage. Tijdens de tweede maand draai je mee bij een van onze buitenlandse kantoren, waar de nadruk iets meer ligt op commerciële en marketingactiviteiten.

Lees meer

Werkstudentschap

Zit jij in de laatste fase van je studie en zoek je een interessante bijbaan waarin je kennismaakt met de advocatuur, de fiscaliteit of het notariaat? Je maakt kennis met de dagelijkse praktijk en werkt ongeveer twee dagen per week voor een periode van zes maanden op een van onze praktijkgroepen. 

Lees meer

Stagiaire Communicatie & Marketing

Voor onze afdeling Communicatie & Marketing zoeken wij op korte termijn twee allround stagiairs Commerciële Economie en/of Communicatie.

Lees meer

Werkstudentschap Tax Compliance

Voor onze Tax Compliance praktijk in Amsterdam zoeken wij werkstudenten. Zit jij in het 3e of 4e jaar van je studie Fiscaal Recht en Economie? Bekijk dan eens deze vacature.

Lees meer

Student-stagiair (Tax) Family Owned Business & Private Wealth

Studeer jij fiscaal recht of fiscale economie en ben jij nog op zoek naar een stage? Op onze praktijkgroep Family Owned Business & Private Wealth in Amsterdam zijn wij nog op zoek naar student-stagiairs. 

Lees meer

Finance, Tax and Advice - stage september 2019 - Amsterdam

Voor onze Tax Compliance praktijk zijn wij vanaf september 2019 weer op zoek naar student-stagiairs. Studeer jij Finance, Tax and Advice en ben jij op zoek naar een derdejaars meeloopstage of vierdejaars afstudeerstage vanaf September 2019 op ons kantoor in Amsterdam?

Lees meer

Finance Tax and Advice - stage september 2019 - Rotterdam

Voor onze Tax Compliance praktijk zijn wij voor februari 2019 weer op zoek naar student-stagiairs. Studeer jij Finance Tax and Advice en ben jij op zoek naar een derdejaars meeloopstage of vierdejaars afstudeerstage vanaf september 2019 op ons kantoor in Rotterdam?

Lees meer

Werkstudent IT

Voor onze afdeling Knowledge Management zijn wij zijn ook op zoek naar IT werkstudenten (vanaf eind HBO) die affiniteit hebben met SharePoint en informatiemanagement.

Lees meer

Werkstudent Knowledge Management Team

Voor ons Knowledge Management team in Amsterdam zoeken wij een werkstudent (twee dagen per week).

Lees meer