Binnenlandse stage

Tijdens een binnenlandse stage draai je twee maanden volledig mee in de praktijk. Je werkt samen met advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten en voert diverse werkzaamheden uit. Je zult verschillende inhoudelijke opdrachten maken, zoals het schrijven van memo’s en adviezen en je neemt deel aan officiële besprekingen.

Lees meer

Buitenlandse stage

Een buitenlandse stage duurt twee maanden en begint met een maand in Amsterdam of Rotterdam, waarbij je werkzaamheden min of meer gelijk zijn aan die van een binnenlandse stage. Tijdens de tweede maand draai je mee bij een van onze buitenlandse kantoren, waar de nadruk iets meer ligt op commerciële en marketingactiviteiten.

Lees meer

HBO 3e jaars meeloopstage en 4e jaars afstudeerstage (Tax)

Voor studenten fiscaal recht en economie bieden wij de mogelijkheid een stage te lopen op onze belastingaangifte praktijk. Deze stages duren twintig weken. Gedurende de stage draai je volledig mee in de dagelijkse praktijk van ons kantoor.

Werkstudentschap

Zit jij in de laatste fase van je studie en zoek je een interessante bijbaan waarin je kennismaakt met de advocatuur, de fiscaliteit of het notariaat? Je maakt kennis met de dagelijkse praktijk en werkt ongeveer twee dagen per week voor een periode van zes maanden op een van onze praktijkgroepen. 

Lees meer

Werkstudent IT

Voor onze afdeling Knowledge Management zijn wij zijn ook op zoek naar IT werkstudenten (vanaf eind HBO) die affiniteit hebben met SharePoint en informatiemanagement.

Lees meer

Werkstudent Insurance Law

Voor onze praktijkgroep Litigation & Risk Management in Rotterdam zoeken wij een werkstudent (twee/drie dagen per week). Deze werkstudent zal zich vooral richten op verzekeringsrecht.

 

Lees meer

Werkstudent Banking & Finance

Voor het Knowledge Management Team van onze praktijkgroep Banking & Finance in Amsterdam zoeken wij een werkstudent (twee/drie dagen per week).

Werkstudent Corporate Litigation

Voor onze praktijkgroep Litigation & Risk Management in Amsterdam zoeken wij een werkstudent (twee dagen per week). Deze werkstudent zal zich vooral richten op corporate litigation.

Werkstudent Knowledge Management Team

Voor ons Knowledge Management team in Amsterdam zoeken wij een werkstudent (twee dagen per week).

Lees meer

Werkstudent Litigation & Risk Management

Voor onze praktijkgroep Litigation & Risk Management in Amsterdam/Rotterdam zoeken wij een werkstudent.

Lees meer