You are here:
04 February 2021

Top Skills Traject

Top Skills @ Loyens & Loeff

Bij Loyens & Loeff vinden wij persoonlijkheid heel belangrijk. Dat zien we ook graag terug in onze nieuwe medewerkers.

 Tijd dus om het Loyens & Loeff Top Skills-traject nieuw lezen in te blazen! Dit doen we met vijf interactieve sessies waarin jij op zoek gaat naar hoe je jouw skills kunt gebruiken in je verdere carriere. In deze vernieuwde versie zoomen we in op jouw persoonlijkheid. Wie ben jij en waar sta je voor? Wat kan jij en waar kan je nog aan werken? Onder begeleiding van coach Eveline Horbach ga jij tijdens vijf interactieve sessies op zoek naar de antwoorden op deze en meer persoonlijke vragen en leer je ondertussen ons kantoor wat beter kennen. Zo kom je er achter wat jij kan bijdragen aan één van onze teams! Enthousiast geworden? Meld je aan via onderstaande link!

In vijf sessies gaan we aan de slag met jouw persoonlijkheid. De workshops zullen aan het einde van de middag plaatsvinden op de volgende data.

  • 4 Februari
  • 11 Februari
  • 18 Februari
  • 4 Maart
  • 11 Maart

Uiteraard hopen we jullie fysiek te mogen ontvangen maar volgen wij de richtlijnen van het RIVM. De kans zal daarom groot zijn dat we het traject virtueel moeten volgen. Hier zullen we jullie t.z.t. meer over laten weten. We zullen er alles aan doen om het traject ook vritueel tot een succes te laten brengen!

Voor jouw sollicitatie vragen we je om een korte video van maximaal een minuut in te sturen waarin jij antwoord geeft op de volgende 3 vragen:

  1. Waarom is het Top Skills Traject iets voor jou?
  2. Wat zou je willen bereiken?
  3. En hoe wil je daar komen?

Graag zien we jou persoonlijkheid terug in deze video! Wie ben jij en waar sta je voor? Wees creatief en we zien graag je video tegemoed!

Daarnaast ontvangen we graag jouw CV.

Je hebt tot 6 december om je aan te melden voor het Top Skills Traject, daarna zullen wij de ingekomen sollicitaties bekijken en een selectie maken.

https://loyensloeff.strl.nl/apply.html?jobId=QQGFK026203F3VBQB6G68QWAY-1536&langCode=nl&step=DIRECT