You are here:

Studiebeurs

Een jaar lang betaald studeren én baangarantie: waar wacht je nog op?

Voor getalenteerde studenten hebben we bij Loyens & Loeff een speciale studiebeurs opgericht die je de mogelijkheid geeft om een jaar in het buitenland te studeren. Wij vergoeden je collegegeld, studiekosten en internationale reiskosten. Daarnaast ontvang je een vaste bijdrage voor huisvesting en overige kosten. Na afronding van je buitenlandse studie treed je bij ons in dienst. 

Sollicitatieprocedure

De procedure begint met een schriftelijke voorselectie, gevolgd door twee gesprekken. Je hebt een gesprek met twee leden uit de student-stagiaire commissie en een gesprek met twee partners. Na een positieve indruk nodigen we je uit op ons kantoor voor het maken van een online assessment, waarmee we je cognitieve capaciteiten beoordelen. Ben jij een geschikte kandidaat, dan volgt een stage van minimaal vier weken op een van onze Nederlandse vestigingen voordat je naar het buitenland vertrekt.

Let op:
In verband met de vroege inschrijfdatum van sommige buitenlandse universiteiten is het van belang dat je zelf de site van de universiteit van jouw voorkeur scherp in de gaten houdt. Bovendien moet je afgestudeerd zijn op het moment dat je naar het buitenland vertrekt.

Solliciteer nu