You are here:
event

Summer Course

In de tweede week van juli vindt onze Summer Course plaats. De exacte datum van dit event is nog niet bekend. Tijdens deze Business Course zal je in een geintegreerde civiele en fiscale casus duiken. Wil jij Loyens & Loeff beter leren kennen?

De aanmeldingen voor deze business course zijn helaas gesloten.

Summer Course

Tijdens deze Business Course ga je aan de slag met een geïntegreerde casus waarbij zowel civiele als fiscale aspecten aan bod komen. Je staat in deze casus de koper van de Bijlmer Bajes bij en gaat in groepjes aan de slag met een joint venture. Het is aan jou om het maximale resultaat voor je cliënt te behalen. Je zult gesprekken met de bank en de gemeente voeren. Uiteraard zullen we de Bijlmer Bajes een bezoek brengen tijdens deze dagen. Naast de casus zal er ook genoeg tijd zijn voor ontspanning en zal je zowel onze medewerkers als Loyens & Loeff goed leren kennen. Op vrijdag zien we wie met het beste bod de deal weet binnen te halen!

Ben jij een derde- of vierdejaars student Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht en/of fiscale economie? En ben jij die vaardige onderhandelaar wie wij zoeken?

De aanmeldingen voor deze business course zijn helaas gesloten.