You are here:
event

Notarial Business Course 2019

Van 5 tot en met 7 juni 2019 vindt de Loyens & Loeff Notarial Business Course plaats, met een kick-off op woensdag 29 mei. Een business course exclusief voor studenten die kennis willen maken met het grootste notariaat van Nederland.

Explore the notary world of Loyens & Loeff and unlock your potentials

Tijdens deze drie dagen maak je kennis met het grootste notariaat van Nederland op onze kantoren gevestigd in Amsterdam en Rotterdam. Je zult deze drie dagen inhoudelijk aan de slag gaan en alle drie onze praktijkgroepen beter leren kennen. Uiteraard is er ook genoeg tijd voor ontspanning en leer je Loyens & Loeff en haar medewerkers beter kennen.

De eerste dag zal in het teken staan van onze Family Owned Business & Private Wealth praktijk. Op dag twee wordt er een Corporate casus behandeld middels een spannende interactieve deal escape room. De laatste dag in Rotterdam is gericht op de praktijkgroep Real Estate, waarbij je wordt meegenomen in de dynamische vastgoedwereld van Rotterdam.

Ben jij een derde- of vierdejaarsstudent notariaal recht die kennis wil maken met het grootste notariaat van Nederland? Meld je dan voor 29 april aan.

Voor je sollicitatie vragen wij jou een motivatiebrief, cv, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen bij te voegen. Je sollicitatie kan je richten aan Nicole Moshage. Na de deadline op 29 april gaan wij aan de slag met de selectie en hoor je zo snel mogelijk van ons.

Voor vragen kan je ook contact opnemen met Nicole Moshage

notarialbusinesscourse