You are here:
event

IM Game Event

Have you got what IM takes? Join the IM Game! 13 September 2019 - Amsterdam Office

IM Game Event!

Wil jij je bestuurs-/commissie jaar op een onvergetelijke manier aftrappen? Grijp dan je kans en ga de strijd aan met studieverenigingen uit de rest van het land! De winnaars worden meegenomen in een limousine voor a night out to remember! (Datum in overleg)

Investment Management is een praktijkgroep op ons kantoor in Amsterdam waar zowel advocaten als fiscalisten werkzaam zijn. Deze praktijk biedt een volledig aanbod aan investment managementdiensten in de Benelux en Zwisterland. De praktijk is multidisciplinair en in grote mate geintegreerd met onze andere praktijkgebieden, zoals Private Equity (dat zich in het bijzonder richt op private equity transacties, zoals leveraged buy-outs en venture capital transacties), onze Fiscale Praktijk, Vastgoed en Bank- & Effectenrecht.

De praktijkgroep Investment Management heeft een app ontwikkeld om te ervaren hoe het voelt om manager te zijn van een beleggingsfonds of belegger die in dergelijke fondsen investeert. Om dit spel te spelen, moet je inloggen op je mobiele telefoon. Jij en je team zullen fungeren als manager of als belegger. Probeer de juiste tactiek te vinden samen met je team. Hoe beslis je als belegger in welke manager je wilt investeren? Het doel van het spel is om face-to-face te onderhandelen met de andere teams. Na het spelen van een aantal rondes wordt er gekeken welke manager en welke investeerder het meeste geld hebben verdiend. Zij zullen de grote winnaars van de IM Game zijn!

Een team bestaat uit 3 of 4 personen.