You are here:
event

Business Course Parijs 2018

Wil jij in de stad van de liefde de basis leggen voor een mooie relatie met Loyens & Loeff? Meld je dan aan voor onze Business Course in Parijs.

Business Course Parijs 2017

Business Course Parijs


Tijdens deze business course ga je aan de slag met een controlled auction, waarbij je als advocaat optreedt voor een potentiele koper. Het is aan jou om het maximale resultaat voor jouw cliënt te behalen. Hierbij word je niet alleen geconfronteerd met de juridische aspecten van een competatief biedingsproces en de financiering daarvan, maar ook met veeleisende cliënten, onderhandelingen op het scherpst van de snede en problemen die direct moeten worden opgelost.

 

business-course-parijs-2018

 

 

Programma

Tijdens de kick-off op 8 november in Amsterdam maak je kennis met de andere deelnemers en ons kantoor, en trappen we af met de eerste workshop. Ook staat er een ontmoeting met de cliënt op het programma. Op woensdag 14 november vertrekken we na een intensief ochtendprogramma richting Parijs en gaan we aan de slag met een controlled auction.  ‘s Avonds maak je in de sfeervolle ambiance van de Franse hoofdstad kennis met diverse medewerkers van ons kantoor.

Aanmelden

Ben jij een ambitieuze derde- of vierdejaarsstudent Nederlands recht met belangstelling voor corporate en/of banking & finance?  Meld je dan aan voor de Business Course Parijs! Solliciteer vóór 8 oktober 2018