You are here:

Events

Vanuit recruitment organiseren we jaarlijks meer dan 100 events voor studenten om nader kennis te maken met ons kantoor. We organiseren diverse kennismakingsactiviteiten, maar we bezoeken ook zelf alle universiteitssteden, de studenten- en studieverenigingen door het hele land.

Notarial Business Course

Van 5 tot en met 7 juni 2019 organiseert Loyens & Loeff de Notarial Business Course. Een business course exclusief voor studenten die kennis willen maken met het grootste notariaat van Nederland.

Lees meer

Top Skills Traject

Loyens & Loeff biedt een opleidingsprogramma aan op het gebied van top skills. In een aantal workshops zul je werken aan je persoonlijke ontwikkeling gericht op: personal branding, personal leadership en personal creativity. Deze workshops zullen plaatsvinden op onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam in de maanden april, mei en juni. 

Lees meer

Case Fondue Zürich

De Case Fondue is onze fiscale business course. Tijdens deze jaarlijkse course adviseren de studenten een cliënt over een fiscale kwestie. In vier intensieve dagen maken de studenten kennis met onze brede fiscale praktijk en onze kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Zürich. De Case Fondue vindt plaats in februari.

Lees meer

Business Course Parijs

Tijdens de Business Course Parijs maken de studenten kennis met onze praktijkgroepen Banking & Finance en Corporate. In deze vierdaagse business course, die specifiek voor de Nederlandse rechtenstudent is, spelen de deelnemers een management buy-out transactie na. Ze maken kennis met de transactiepraktijk en met onze kantoren in Amsterdam en Parijs. De business course is jaarlijks in november. 

Lees meer

Bring a Friend

Ken jij iemand die kennis wil maken met Loyens & Loeff? Nodig hem of haar dan uit voor de 7e editie van Bring a Friend!
Wie neem jij mee op 29 November?

Lees meer

Meet Loyens & Loeff

Wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met Loyens & Loeff, kom dan naar ons evenement Meet Loyens & Loeff.

Lees meer

Summer Course

De Summer Course is onze Business Course die zal plaatsvinden in de zomer. Het is een business course gefocust op zowel civiel als fiscaal. In vier intensieve dagen maak jij kennis met Loyens & Loeff en ga je aan de slag met joint venture.

Lees meer

Real Estate Transaction Day

Op 25 april vindt onze eerste Real Estate Transaction Day plaats. Ben jij benieuwd naar onze Real Estate praktijk en wil jij graag kennismaken met Loyens & Loeff? Meld je dan voor 29 maart aan!

Real Estate Transaction Day