Studenten

Als talentvolle student Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht en/of fiscale economie bieden wij jou verschillende mogelijkheden om ons kantoor te leren kennen. Dit kan bijvoorbeeld via een kantoorbezoek, een binnenlandse of buitenlandse student-stage, een werkstudentschap, een studiebeurs of een van onze business courses.

Binnenlandse stage

Tijdens een binnenlandse stage draai je twee maanden volledig mee in de praktijk. Je werkt samen met advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten en voert diverse werkzaamheden uit. Je zult verschillende inhoudelijke opdrachten maken, zoals het schrijven van memo’s en adviezen en je neemt deel aan officiële besprekingen.

Lees meer

Buitenlandse stage

Een buitenlandse stage duurt twee maanden en begint met een maand in Amsterdam of Rotterdam, waarbij je werkzaamheden min of meer gelijk zijn aan die van een binnenlandse stage. Tijdens de tweede maand draai je mee bij een van onze buitenlandse kantoren, waar de nadruk iets meer ligt op commerciële en marketingactiviteiten.

Lees meer

Tax compliance stage

Voor studenten fiscaal recht en economie bieden wij de mogelijkheid een stage te lopen op onze belastingaangifte praktijk. Deze stages duren twintig weken. Gedurende de stage draai je volledig mee in de dagelijkse praktijk van ons kantoor.

Lees meer

Werkstudentschap

Zit jij in de laatste fase van je studie en zoek je een interessante bijbaan waarin je kennismaakt met de advocatuur, de fiscaliteit of het notariaat? Je maakt kennis met de dagelijkse praktijk en werkt ongeveer twee dagen per week voor een periode van zes maanden op een van onze praktijkgroepen. 

Lees meer

Studiebeurs

Voor getalenteerde studenten hebben we een speciale studiebeurs opgericht. Deze beurs biedt je de mogelijkheid om een jaar in het buitenland te studeren, waarbij het collegegeld, de studiekosten en de internationale reiskosten worden vergoed door Loyens & Loeff.

Lees meer

Loyens & Loeff Bachelorscriptieprijs

Ben jij momenteel een bachelor student notarieel recht, fiscaal recht en/of fiscale economie en schrijf jij dit jaar je bachelorscriptie over een onderwerp dat valt binnen onze praktijkgroep Family Owned Business & Private Wealth? Dan kan je mee doen aan de Loyens & Loeff bachelorscriptieprijs! 

Lees meer

Events

Wij organiseren jaarlijks veel activiteiten om studenten kennis te laten maken met ons kantoor. Bekijk hier het overzicht van onze interne evenementen. 

Lees meer

Wereldwijd 850 professionals

Onze mensen

Bij Loyens & Loeff werken wereldwijd 850 professionals, waaronder 110 partners. De helft van hen is advocaat, 40% is fiscalist en 10% is notaris. Maar als het over onze mensen gaat, denken wij niet in kwantiteit maar in kwaliteit.

Oog voor de klant én voor elkaar

Wat onze medewerkers overal ter wereld met elkaar delen, is ondernemerschap, ambitie, een nuchtere aanpak, oog voor de klant én voor elkaar. Onze mensen zijn communicatief & commercieel, pragmatisch & innovatief, onafhankelijk & internationaal: zij zijn Loyens & Loeff.

Maak je eigen carrière

Met een achtergrond in Nederlands recht, fiscaal recht, notarieel recht en/of fiscale economie kun je geen betere carrière maken dan bij Loyens & Loeff. Voor studenten, starters en professionals barsten we van de mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.