You are here:

Studenten

Als talentvolle student Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht en/of fiscale economie bieden wij jou verschillende mogelijkheden om ons kantoor te leren kennen. Dit kan bijvoorbeeld via een kantoorbezoek, een binnenlandse of buitenlandse student-stage, een werkstudentschap, een studiebeurs of een van onze business courses.

Vacatures studenten

Bekijk hier het actuele overzicht van de vacatures voor studenten binnen Loyens & Loeff. 

Lees meer

Events

Wij organiseren jaarlijks veel activiteiten om studenten kennis te laten maken met ons kantoor. Bekijk hier het overzicht van onze interne evenementen. 

Lees meer

Wereldwijd 850 professionals

Onze mensen

Bij Loyens & Loeff werken wereldwijd 850 professionals, waaronder 110 partners. 49% van hen is advocaat, 40% is fiscalist en 11% is notaris. Maar als het over onze mensen gaat, denken wij niet in kwantiteit maar in kwaliteit.

Oog voor de klant én voor elkaar

Wat onze medewerkers overal ter wereld met elkaar delen, is ondernemerschap, ambitie, een nuchtere aanpak, oog voor de klant én voor elkaar. Onze mensen zijn communicatief & commercieel, pragmatisch & innovatief, onafhankelijk & internationaal: zij zijn Loyens & Loeff.

Maak je eigen carrière

Met een achtergrond in Nederlands recht, fiscaal recht, notarieel recht en/of fiscale economie kun je geen betere carrière maken dan bij Loyens & Loeff. Voor studenten, starters en professionals barsten we van de mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.