You are here:

Transaction Lawyer Banking & Finance

We zijn op zoek naar Transaction Lawyers voor ons Transaction Team.

Locatie: Amsterdam

Werkervaring: 0-3 jaar

Binnen ons innovation center bouwen we aan een Transaction Team (momenteel gebaseerd in onze praktijkgroep Banking & Finance). Het team is verantwoordelijk om de meest efficiënte juridische transactiepraktijk te bouwen met de gelukkigste cliënten. We willen bouwen aan het advocatenkantoor van de toekomst. Jouw rol zal zijn om actief (financierings)transacties juridisch te begeleiden en terwijl je dat doet, deze transacties te analyseren en te verbeteren. Je zult verantwoordelijk zijn voor het gehele proces van document drafting, cliënt communicatie, closing en signing van de transacties, client satisfaction, innovatie en nog veel meer. Het team werkt nauw samen met ons team van legal engineers.

Functievereisten en vaardigheden

We hebben geen interesse in kandidaten die graag een traditionele advocaat willen worden. We zoeken kandidaten die graag de traditionele juridische dienstverlening willen veranderen. We hebben creatieve probleemoplossers, intelligente, proactieve kandidaten nodig met een goal getter mentaliteit. Eerdere werkervaring is niet vereist. Je hebt een academisch denkniveau en je beheerst zowel het Nederlands als Engels goed. Een bachelor of master of law heeft een pre.

Wat wij bieden

Wij bieden de kans om deel uit te maken van een team dat voorop loopt in de verandering van de traditionele advocatuur. Binnen Loyens & Loeff bieden we je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen een uitdagende en internationale hooggekwalificeerde omgeving. In deze “down-to-earth” organisatie willen wij dat jij kan uitblinken in een collegiale werkomgeving.

Transaction team

Ons team bestaat momenteel uit 5 transaction lawyers en een team leader. We zijn het Transaction Team eind vorig jaar gestart en hebben de ambitie om te groeien naar een team van 10 medewerkers tegen het einde van dit jaar.

Geinteresseerd?

Denk jij dat je de vaardigheden hebt om de traditionele advocatuur uit te dagen? Stuur ons een korte brief om ons te vertellen waarom. We would love to meet.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marieke Arets, Recruitment Adviser, via 020-578 5998 of Marieke.Arets@loyensloeff.com