You are here:

Tax Litigation - Rotterdam

Voor ons Tax Litigation team zijn wij op zoek naar een startende fiscalist (/advocaat) op ons kantoor in Rotterdam

.
Bij Loyens & Loeff krijg je de ruimte om je op het hoogste niveau te ontwikkelen

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie waarin je wordt opgeleid en je je ontwikkelt tot een ervaren advocaat-belastingkundige. Er is veel ruimte voor het delen van kennis en het bespreken van vaktechnische vraagstukken. Als startende fiscalist/advocaat in ons Tax Litigation team werk je aan complexe en uitdagende zaken. Onder begeleiding van een ervaren fiscalist/advocaat leer je de fijne kneepjes van het formele fiscale (proces-) recht. Uiteraard zul je daarnaast op het gebied van het materiele fiscale recht het nodige opsteken.

Opleiding

Wanneer je gaat werken in de zakelijke dienstverlening, merk je dat de dagelijkse praktijk verschilt van wat je op de universiteit hebt geleerd. Om de omschakeling van theorie naar praktijk zo soepel mogelijk te laten verlopen, heeft ons kantoor een opleidingsinstituut in het leven geroepen: de Loyens & Loeff Introduction Academy. Tijdens deze speciale opleiding bieden wij onze nieuwe medewerkers een praktijkgericht introductieprogramma. Daarna volg je de beroepsopleiding van de Nederlands Orde van Advocaten (NOVA) en neem je deel aan de Law Firm School. Ook volg je de beroepsopleiding verzorgd door de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) en gedeeltelijk door Loyens & Loeff zelf.

Jouw kwaliteiten

Jij bent een (bijna) afgestudeerde WO student fiscaal recht met civiel effect en hebt een voorkeur voor het formele belastingrecht en je hebt interesse in fiscale procesvoering. Je bent pro-actief, ondernemend en communicatief sterk. Je bent een echte teamplayer en hebt een flexibele en cliëntgerichte instelling. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift.

 

 

Solliciteren?

Voor de sollicitatie ontvangen wij graag een motivatiebrief, cv, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen. De motivatiebrief kan je richten aan Nicole Moshage. 

Solliciteer nu

 

Bekijk hier onze sollicitatieprocedure