You are here:

Tax Compliance specialist

Als Tax Compliance specialist bij Loyens & Loeff werk je nauw samen met de tax advisers. Je bent niet alleen bezig met de aangiftes, maar wordt betrokken bij het gehele adviesproces.

 

Wil je werken in een unieke functie waarin de advies- en aangiftepraktijk worden gecombineerd? Bij een toonaangevend internationaal belastingadvieskantoor waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op juridisch gebied? Wil je werken voor zowel grote als middelgrote, nationaal maar vooral internationaal opererende ondernemingen? Solliciteer dan nu!

 

De functie

Je maakt deel uit van een collegiaal team van zo’n 350 fiscalisten waarin intensief wordt samengewerkt. Tax compliance bij Loyens & Loeff bestaat uit een unieke mix van aangifte- en advieswerkzaamheden. Het team is gedreven en de verkregen kennis wordt actief en enthousiast met de klanten en het team gedeeld.

Als Tax Compliance specialist kom je te werken binnen één van onze prakrijk groepen, namelijk:

 • Corporate Tax Services (incl. Tax Litigation);
 • Family Owned Business & Private Wealth;
 • International Tax Services (waaronder M&A, Transfer Pricing en Energy);
 • Investment Management;
 • Employment & Benefits;
 • Indirect Tax.

 

Verantwoordelijkheden

Als Tax Compliance specialist bij Loyens & Loeff bestaat je werk onder meer uit:

 • Het bepalen en reviewen van de fiscale positie in de commerciële jaarrekening;
 • Het opstellen van (complexe) aangiften vennootschapsbelasting met de daarbij behorende uitgebreide rapportage met toelichtingen op de aangifte;
 • Begeleiden van cliënten bij het opstellen en updaten van een tax control framework;
 • In teamverband meewerken aan belastingadvies op veel uiteenlopende gebieden.

 

Wij zoeken

 • Iemand met een afgeronde hbo opleiding Fiscaal Recht en Economie of een afgeronde wo bachelor opleiding fiscale economie;
 • Je hebt plezier in het werken met cijfers en het leggen van verbanden;
 • Je beschikt over uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en, bij voorkeur ook, Engelse taal;
 • Qua persoonlijkheid herken je jezelf in het volgende profiel: Je bent proactief, ondernemend, communicatief en analytisch sterk en beschikt over een uitstekend cijfermatig inzicht. Daarnaast ben je resultaatgericht, kwaliteit- en cliëntgericht, consciëntieus en een teamspeler. Graag wil je excelleren in het fiscale vak en je daarin verder ontwikkelen. Je wilt de ruimte om zelfstandig te werken en zoekt een goede balans tussen privé en werk.

Wat bieden wij?

Een prachtige mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevend internationaal belastingadvieskantoor met een sterke identiteit, collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Zelfontplooiing wordt bij ons erg belangrijk gevonden en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen, eventueel aangevuld met externe opleidingen op het gebied van tax accounting en tax reporting, vanzelfsprekend mede afhankelijk van je ervaring en interesse. Het is mogelijk je werkzaamheden te combineren met het volgen van een (pre)master aan de universiteit.

 

Solliciteren?

Ben jij (bijna) klaar met je hbo studie Finance, Tax and Advice of wo (bachelor) fiscale economie? Solliciteer dan voor de functie van Tax Compliance specialist. Voor de sollicitatie ontvangen wij graag een motivatiebrief, cv, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen. De motivatiebrief kan je richten aan Nicole Moshage. 

Solliciteer nu

 

Bekijk hier onze sollicitatieprocedure