You are here:

Tax adviser

Als beginnende tax adviser werk je enerzijds aan inhoudelijk complexe vraagstukken binnen onze zelfstandige fiscale praktijk, anderzijds verruim je je blikveld door samen te werken met onze advocaten en notarissen. Gekoppeld aan onze uitstekende opleidingsmogelijkheden en informele werksfeer is Loyens & Loeff waarschijnlijk de beste start van je fiscale carrière.

.
Bij Loyens & Loeff krijg je de ruimte om je op het hoogste niveau te ontwikkelen

Als startende tax adviser bij Loyens & Loeff werk je aan complexe en uitdagende vraagstukken voor cliënten die behoren tot de top van het bedrijfsleven. Je schrijft fiscale adviezen, verzoek- en bezwaarschriften aan de Belastingdienst en je bent het aanspreekpunt voor (internationale) cliënten in de dossiers waar jij verantwoordelijk voor bent. Jouw collega’s zijn gepassioneerd, gedreven en altijd op zoek naar mogelijkheden om zowel professioneel als persoonlijk te blijven groeien. Daarbij zijn wij sterk in het creëren en benutten van nieuwe kansen waardoor ons kantoor in beweging blijft en het werk nooit hetzelfde is. Je wordt goed opgeleid en je ontwikkelt je tot een ervaren tax adviser. Je komt te werken binnen één van onze prakrijk groepen, namelijk:

  • Corporate Tax Services (incl. Tax Litigation);
  • Family Owned Business & Private Wealth;
  • International Tax Services (waaronder M&A, Transfer Pricing en Energy);
  • Investment Management;
  • Employment & Benefits;
  • Indirect Tax.

Wanneer je als tax adviser start begin je met de Loyens & Loeff Introduction Academy. Na afloop van deze introductie ga je jouw eigen vakgebied verkennen. Daarnaast volg je de beroepsopleiding, die deels wordt verzorgd door de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en deels door de Loyens & Loeff Tax Academy.

 

Solliciteren?

Ben jij (bijna) klaar met je master fiscaal recht en/of fiscale economie? Solliciteer dan voor de functie van tax adviser.  Voor de sollicitatie ontvangen wij graag een motivatiebrief, cv, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen. De motivatiebrief kan je richten aan Nicole Moshage. 

Solliciteer nu

 

Bekijk hier onze sollicitatieprocedure