Paralegal Real Estate - notariaat

Voor het notariaat van de praktijkgroep Real Estate zijn wij op zoek naar een paralegal.

Locatie: Amsterdam

 

De praktijkgroep

Loyens & Loeff heeft onder meer een zeer hoogwaardige en innovatieve vastgoedpraktijk die opereert in de top van de markt. Onze cliëntenkring bestaat uit grote spelers op het gebied van het vastgoed, waaronder beleggers, banken, fondsen en overheden. De werkzaamheden bestaan uit het adviseren van deze instanties bij vastgoed gerelateerde vraagstukken.

 

Wat bieden wij jou?

Als paralegal maak je onderdeel uit van het notariaat binnen onze praktijkgroep Real Estate. Binnen de praktijkgroep werk je project- en planmatig mee aan transacties en overeenkomsten. Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. Je bent een eerste aanspreekpunt voor zowel onze (kandidaat-)notarissen als de cliënt. Je voelt je verantwoordelijk voor (de voorbereiding van) akten en andere vastgoedrechtelijke stukken en de verdere begeleiding in het proces. Daarnaast beheer je je eigen knowhow en is er ruimte om je eigen specialisme op te bouwen.

 

Jouw kwaliteiten

  • (Bijna) afgestudeerd in hbo/wo Nederlands recht (0-3 jaar werkervaring);
  • Ondernemend, ambitieus en gedreven om te ontwikkelen;
  • Communicatief vaardig en een echte team player;
  • Administratief sterk, nauwkeurig en goed kunnen plannen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

 

Contact

Ben jij die ambitieuze paralegal die wij zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie (motivatie, cv en bachelor en master cijferlijst) naar Florine.Hibbel@loyensloeff.com. Voor meer informatie kun je Florine Hibbel bereiken via 020 578 5318 of kijk op onze website www.loyensloeffacademy.com.

 

Solliciteer nu

Bekijk hier onze sollicitatieprocedure.