You are here:
30 April 2019 / vacancy

Practice Officer

Ter uitbreiding van de praktijkgroep Investment Management zijn wij op zoek naar een junior practice officer.

Locatie: Amsterdam
32-40 uur

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Loyens & Loeff bedient grote en middelgrote nationaal en internationaal opererende ondernemingen alsmede particulieren. Bij Loyens & Loeff werken ruim 850 specialisten in 6 kantoren in onze thuismarkt (Benelux en Zwitserland) en 8 vestigingen in de belangrijkste financiële centra in de wereld. Loyens & Loeff onderhoudt een intensieve relatie met gerenommeerde, internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren.

Voor de praktijkgroep Investment Management zijn wij per direct op zoek naar een junior practice officer.

 

Locatie: Amsterdam

32-40 uur

Ervaring: 0-3 jaar

De praktijkgroep Investment Management bestaat uit 70 advocaten, fiscalisten en ondersteuning. Het team is grotendeels gebaseerd in Amsterdam en Luxemburg. Het is een multidisciplinair team en in grote mate geïntegreerd met andere praktijkgroepen, waaronder Banking & Finance, Corporate/M&A, Real Estate en International Tax Services. Daarnaast werkt de praktijkgroep veel samen met de afdeling Business Development, Communication & Marketing.

De functie

Je bent een spin in het web voor de praktijkgroep en zal je met allerlei facetten van het werk bezig houden.

Hierbij kun je denken aan  het ontwikkelen en delen van best practices en nieuwe (juridische) modellen, het verzamelen van knowhow en het opzetten en bijhouden van Cient Portals ter ondersteuning bij diverse Business Development  evenementen.

Wie zoeken wij?

Jij herkent je in het volgend profiel:

  • Afgeronde HBO Rechten opleiding;
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Communicatief sterk en legt gemakkelijk contact met verschillende mensen;
  • Proactieve en zelfstandige werkhouding. Je beschikt over een commercieel en dienstverlenende instelling;
  • Je kunt snel schakelen met verschillende stakeholders en tussen verschillende werkzaamheden;
  • Je weet het overzicht te bewaren bij een druk schema en herkent prioriteiten;
  • Enige affiniteit met technische innovatie in het juridisch werkveld is een pré.

Wat bieden wij?

Loyens & Loeff biedt je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevende juridische dienstverlener met een sterke identiteit, een uitstekende collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket (met o.a. een goed fietsplan, collectieve verzekeringen, sportschoolkorting, etc.). Daarnaast wordt er binnen Loyens & Loeff gestreefd naar een gezonde work-life balance. Ook vinden we zelfontplooiing belangrijk en is er naast de werkzaamheden ruimte om je te blijven ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen, eventueel aangevuld met externe opleidingen.

Interesse?

Voor vragen kun je contact opnemen met mij, Marieke Arets, Talent Acquisition Adviser, via 020-578 59 98. Je kunt ook direct solliciteren door op onderstaande knop te drukken. We ontvangen graag een cv en motivatiebrief.

 

Acquisitie door bureaus wordt niet op prijs gesteld.