You are here:

Advocaat-stagiaire

Binnen onze de advocatuur werk je op het allerhoogste niveau aan zaken die vaak het nieuws halen. We gooien je graag in het diepe, maar reiken je af en toe ook een reddingsboei aan.

Zoals de rechtsbijstandzaken die we via onze partner Achmea aanbieden om je te helpen met het vereiste aantal proceszaken voor de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten. Naast deze beroepsopleiding biedt Loyens & Loeff je ook de Law Firm School aan, een unieke samenwerking van de 16 grootste advocatenkantoren van het land.

Als advocaat-stagiaire bij Loyens & Loeff word je opgeleid en ontwikkeld tot een ervaren advocaat. Vanaf het eerste moment draai je volledig mee in de praktijk: je werkt zelfstandig en samen met je collega’s aan interessante zaken en onderhoudt je de contacten met de cliënt. Je komt te werken binnen één van onze praktijkgroepen, namelijk:

  • Corporate;
  • Banking & Finance;
  • Investment Management;
  • Real Estate;
  • Competition & Regulatory;
  • Litigation & Risk Management;
  • Employment & Benefits.

Na ongeveer anderhalf jaar wissel je naar een nieuwe praktijkgroep, zodat je breed wordt opgeleid. 

Wanneer je als advocaat-stagiaire start begin je met de Loyens & Loeff Introduction Academy. Na afloop van deze introductie start je in de Lawyers Academy. Hierin leer je gedurende twee maanden de basisvaardigheden van een professionele advocaat. Daarnaast volg je de beroepsopleiding van de NOVA en neem je deel aan de Law Firm School.

Solliciteren?

Ben jij (bijna) klaar met je master Nederlands recht? Solliciteer dan voor de functie van advocaat-stagiaire. Voor de sollicitatie ontvangen wij graag een motivatiebrief, cv, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen. De motivatiebrief kan je richten aan Marieke Arets.

Solliciteer nu

 

Bekijk hier onze sollicitatieprocedure