You are here:

Loyens & Loeff Academy

Onze opleidingen, workshops en trainingen variëren van vaktechnische en competentietrainingen tot ontwikkeling op maat, individueel of in groepsverband. Maar alles begint met de Loyens & Loeff Introduction Academy.

Gezamenlijke introductie

De Academy begint met een gezamenlijke introductieperiode van twee weken voor alle starters binnen Loyens & Loeff. Binnen het praktijkgerichte introductieprogramma maak je kennis met ons kantoor en uiteraard met alle andere starters. Je krijgt diverse inhoudelijke trainingen, zoals een opfriscursus Business English of The 7 habits of highly effective people, maar ook minder serieuze zoals een kookworkshop. De thuisbasis van de Loyens & Loeff Introduction Academy is ons kantoor in Rotterdam, sommige onderdelen van het programma worden gegeven in Amsterdam.

De Academy is niet alleen een geweldige leerschool; je legt ook de basis voor je latere netwerk binnen Loyens & Loeff

Drie keer per jaar

De Loyens & Loeff Introduction Academy start drie keer per jaar. De aanvangsdata zijn: 1 januari, 15 mei en 1 september. Begin je op een andere datum met je baan bij Loyens & Loeff, dan werk je eerst in een van onze praktijkgroepen. Bij de eerstvolgende gelegenheid zul je dan deelnemen aan het introductieprogramma van de Loyens & Loeff Introduction Academy.

Ieder z’n eigen weg

Na de introductieperiode ga je als fiscalist of kandidaat-notaris je eigen vakgebied verkennen en start je binnen je praktijkgroep met de beroepsopleiding. Als advocaat-stagiair volg je nog twee maanden de Loyens & Loeff Lawyers Academy, waarbij je onder deskundige begeleiding zelfstandig zaken behandelt en proceservaring opdoet.  Natuurlijk moet je ook nog de beroepsopleiding voltooien, die je volgt via de Nederlandse Orde van Advocaten en de Law Firm School.