You are here:

Starters

Met een achtergrond in Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht en/of fiscale economie kan je geen betere carrièrestart maken dan bij ons. Je werkt binnen je praktijkgroep aan grote (inter)nationale zaken en leert elke dag van je collega’s. Daarnaast bieden we de beste juridische en fiscale opleidingen en krijg je de ruimte om je eigen grenzen te verleggen binnen je eigen vakgebied.

Vacatures starters

Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar de kick-start van jouw carrière? Bekijk dan nu onze vacatures voor beginnende advocaat, fiscalist en kandidaat-notaris. 

Bekijk hier onze vacatures

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedureInteresse in een baan bij Loyens & Loeff? Kom dan solliciteren. Na een schriftelijke voorselectie word je uitgenodigd om online een persoonlijkheidsvragenlijst te maken.

Onze sollicitatieprocedure

Opleiding & Ontwikkeling

Onze opleidingen, workshops en trainingen variëren van vaktechnische en competentietrainingen tot ontwikkeling op maat, individueel of in groepsverband. Maar alles begint met de Loyens & Loeff Introduction Academy.

Alles over Academy

Beroepsopleidingen

In kwaliteit moet je blijven investeren. Daarom bieden we je een breed opleidingsprogramma aan waarmee je jouw kennis en vaardigheden snel naar een hoger niveau kunt tillen.

Bekijk de beroepsopleidingen


Wereldwijd 1600 medewerkers

Onze mensen

Bij Loyens & Loeff werken wereldwijd 1500 medewerkers. Hiervan werkt 40% bij Business Solutions, 30% in de advocatuur, 25% in de fiscaliteit en 5% in het notariaat. Maar als het over onze mensen gaat, denken wij niet in kwantiteit maar in kwaliteit.

Oog voor de klant én voor elkaar

Wat onze medewerkers overal ter wereld met elkaar delen, is ondernemerschap, ambitie, een nuchtere aanpak, oog voor de klant én voor elkaar. Onze mensen zijn communicatief & commercieel, pragmatisch & innovatief, onafhankelijk & internationaal: zij zijn Loyens & Loeff.

Maak je eigen carrière

Met een achtergrond in Nederlands recht, fiscaal recht, notarieel recht en/of fiscale economie kun je geen betere carrière maken dan bij Loyens & Loeff. Voor studenten, starters en professionals barsten we van de mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.