You are here:
article

Tax adviser - Employment & Benefits

Beschik jij over een afgeronde studie fiscale economie of fiscaal recht en heb je 2 tot 4 jaar ervaring binnen de belastingadviespraktijk op het gebied van loonheffingen? Bekijk dan deze vacature eens.

De functie

Als belastingadviseur binnen de praktijkgroep Employment & Benefits ben je breed werkzaam. Je houdt je bezig met adviseren over fiscale aspecten van global mobility, (equity) rewards en arbeidsvoorwaarden, het analyseren van fiscale risico’s, bezwaar- en beroepsprocedures en due diligence onderzoeken. In nauwe samenwerking met andere praktijkgroepen adviseer je cliënten in zowel een internationale als nationale context. De praktijkgroep Employment & Benefits staat centraal tussen andere praktijkgroepen binnen kantoor en kenmerkt zich door een nauwe samenwerking tussen advocaten en fiscalisten.

 

Wat bieden wij jou?

Een prachtige mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevend internationaal belastingadvieskantoor, uitstekende collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.  Naast de werkzaamheden is er ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen.

De advocaten, fiscalisten en notarissen van Loyens & Loeff werken in teams waarin verschillende disciplines worden gecombineerd en veel tijd wordt besteed aan het delen van kennis. De cultuur binnen Loyens & Loeff kenmerkt zich door een sterk gevoel voor ondernemerschap, een hoge graad van dienstverlening en onderlinge betrokkenheid. De kwaliteitsgerichtheid en korte lijnen zijn de basis voor een inspirerende cultuur.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt een afgeronde studie fiscale economie of fiscaal recht (WO)
  • Je hebt een commerciële drive en helpt mee met het uitbreiden van de praktijk.
  • Je beschikt over uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Qua persoonlijkheid herken je jezelf in het volgende profiel: Je bent proactief, ondernemend, communicatief en analytisch sterk en beschikt over een uitstekend cijfermatig inzicht, resultaatgericht, bent kwaliteit- en cliëntgericht, consciëntieus en een teamspeler, ambitieus. Zelfstandig met een positieve werkhouding. Graag wil je excelleren in het fiscale vak en je daarin verder ontwikkelen;

Contact

Ben jij die ambitieuze tax adviser die wij zoeken? Solliciteren kan door je motivatie, cv, cijferlijsten stagebeoordelingen te uploaden. Heb je vragen neem dan contact op met onze recruiter Laura Mendel via Laura.Mendel@loyensloeff.com of +31205785912.

Solliciteer nu