You are here:
article

Tax adviser - Employment & Benefits

Beschik jij over een afgeronde studie fiscale economie of fiscaal recht en heb 5 jaar of meer werkervaring binnen de belastingadviespraktijk op het gebied van loonheffingen? Bekijk dan deze vacature eens.

Amsterdam
Fulltime

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

De functie

Als belastingadviseur binnen de praktijkgroep Employment & Benefits ben je breed inzetbaar. Je bent bezig met adviseren over fiscale aspecten van global mobility, (equity) rewards en arbeidsvoorwaarden, het analyseren van fiscale risico’s, bezwaar- en beroepsprocedures en due diligence onderzoeken.

De praktijkgroep Employment & Benefits staat centraal tussen andere praktijkgroepen binnen kantoor en kenmerkt zich door een nauwe samenwerking tussen advocaten en fiscalisten. In nauwe samenwerking met de andere praktijkgroepen adviseer je cliënten in zowel een internationale als nationale context.  

Wie ben jij?

Je bent ondernemend, analytisch sterk en kwaliteit- en cliëntgericht. Je werkt consciëntieus en je bent een teamspeler. Je excelleert graag in het fiscale vak en je wilt je daarin ook graag verder ontwikkelen. Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt een afgeronde studie fiscale economie of fiscaal recht (WO) en je hebt de NOB opleiding inmiddels afgerond
  • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring op het gebied van loonheffingen in de brede zin van het woord
  • Je hebt een commerciële drive en je wilt bijdragen aan de uitbreiding van de praktijk
  • Je beschikt over uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij jou?

Een prachtige mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevend internationaal belastingadvieskantoor dat zich kenmerkt door een sterk gevoel voor ondernemerschap, kwaliteit, een hoge graad van dienstverlening en onderlinge betrokkenheid. Je zult op bijleren door verschillende interne opleidingen en cursussen. Daarnaast bieden wij jou een collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. 

Interesse?

Je kunt direct solliciteren door op onderstaande knop te drukken. We ontvangen graag jouw cv en een motivatiebrief. Heb je vragen neem dan contact op met onze recruiter Nicole Moshage via Nicole.Moshage@loyensloeff.com of 010 22 46 409

Solliciteer nu