You are here:
18 December 2018 / vacancy

Professional Support Lawyer

Voor de praktijkgroep Litigation & Risk Management zijn wij op korte termijn op zoek naar een Professional Support Lawyer.

Locatie: Amsterdam
Fulltime

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen de advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Voor ons team Litigation & Risk Management in Amsterdam/Rotterdam zijn wij op korte termijn op zoek naar een Professional Support Lawyer.

Heb je inmiddels 4 jaar werkervaring als advocaat en ben je toe aan iets nieuws? Wil jij in nauwe samenwerking met de advocaten en practice manager een significante bijdrage leveren aan het ontwikkelen en beheren van modellen en andere knowhow? Lees dan snel verder!

De functie

Je komt samen te werken binnen de praktijkgroep Litigation & Risk Management. Jij zal de advocaten voorzien van informatie omtrent de nieuwste ontwikkelingen in hun gebied. Jij bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden en in stand brengen van de knowhow die nodig is voor de advocaten om hun praktijkvoering te vergemakkelijken. Jij deelt graag nieuwe kennis en faciliteert nieuwe projecten binnen de praktijkgroep.

Je zal vergaderingen leiden om jouw kennis te delen en zorgt ervoor dat deze kennis makkelijk te vinden is voor de collega’s op, bijvoorbeeld, ons intranet. Daarnaast zorg je er ook voor dat cliënten regelmatig een update krijgen van de laatste ontwikkelingen.

De praktijkgroep Litigation & Risk Management opereert Benelux-breed en heeft ongeveer 55 fee-earners. De praktijkgroep kent de volgende expertise terreinen:

  • Litigation & arbitration
  • Commercial contracts & disputes
  • Corporate disputes
  • Insolvency & restructuring
  • Insurance law
  • IP&IT
  • Corporate investigations
  • Professional liability

Wie ben jij

Jij hebt een afgeronde WO-opleiding en beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring als advocaat en je hebt affiniteit met (minstens) één van de disciplines van de praktijkgroep. Je bent behulpzaam en vindt het leuk om van alle nieuw uitspraken, publicaties, etc. op de hoogte te zijn en te blijven. Je bent analytisch, accuraat en bent het gewend om proactief op te treden. Enige affiniteit met IT is een pré.

Wat bieden wij?

Loyens & Loeff biedt je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen bij een toonaangevende juridische dienstverlener met een sterke identiteit, een uitstekende collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Daarnaast wordt er binnen Loyens & Loeff gestreefd naar een gezonde work-life balance. Zelfontplooiing wordt bij ons erg belangrijk gevonden en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd.

Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen, eventueel aangevuld met externe opleidingen.

Interesse en/of solliciteren?

Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Laura Mendel, Talent Acquisition Adviser, via Laua.Mendel@loyensloeff.com of 020-5785912. Of solliciteer direct door je cv en motivatiebrief te uploaden via onderstaande knop.

 

 

Solliciteer nu