Professional support lawyer Employment & Benefits

Voor ons team Employment & Benefits zoeken wij een Professional Support Lawyer in Amsterdam.

Als Professional Support Lawyer bied je vakinhoudelijke en praktijkgerichte ondersteuning aan de praktijkgroep Employment & Benefits. Je signaleert en deelt relevante ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en jurisprudentie. Ook treed je hierbij op als vraagbaak.. Je organiseert vakinhoudelijke bijeenkomsten en bent medeverantwoordelijk voor het vakinhoudelijke opleidingsprogramma. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan het managen van de praktijkgroep. 

Werken bij Loyens & Loeff: onze fiscalisten werken regelmatig samen met onze advocaten en notarissen.

Wat zoeken wij?

Voor deze rol zoeken wij iemand met een afgeronde juridische studie (hbo of wo) met als voorkeur een aantal jaren werkervaring binnen het arbeidsrecht of in een vergelijkbare rol. Je beschikt over een uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal en je ziet het als een uitdaging om voortdurend up-to-date te blijven binnen het vakgebied. Je wordt dan ook graag dé kennis-expert van de groep. Daarnaast ben je analytisch, accuraat en gewend proactief op te treden. Je bent in staat zelfstandig te werken maar werkt ook graag in teamverband. Affiniteit met wetenschappelijk werk is een pre.

 Wat bieden wij?

Loyens & Loeff biedt je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen bij een toonaangevende juridische dienstverlener met een sterke identiteit, een uitstekende collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast wordt er binnen Loyens & Loeff gestreefd naar een gezonde work-life balance. Zelfontplooiing wordt bij ons erg belangrijk gevonden en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen, eventueel aangevuld met externe opleidingen.

Neem voor meer informatie contact op met Pieter de Boer. Solliciteren? Druk dan op onderstaande knop. 

Solliciteer nu