04 March 2019 / vacancy

Paralegal

Voor de praktijkgroep Real Estate in Amsterdam zijn wij op korte termijn op zoek naar een Paralegal.

Locatie: Amsterdam
Fulltime

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Voor het notariaat van de praktijkgroep Real Estate van Loyens & Loeff in Amsterdam zijn wij op zoek naar een paralegal.

De praktijkgroep

Loyens & Loeff heeft onder meer een zeer hoogwaardige en innovatieve vastgoedpraktijk die opereert in de top van de markt. Onze cliëntenkring bestaat uit grote spelers op het gebied van het vastgoed, waaronder beleggers, banken, fondsen en overheden. De werkzaamheden bestaan uit het adviseren van deze instanties bij vastgoed gerelateerde vraagstukken.

Rol en verantwoordelijkheden

Jouw rol als paralegal is om samen met de (senior) kandidaat-notaris te werken aan complexe en uitdagende vraagstukken voor cliënten die behoren tot de top van het bedrijfsleven zoals het adviseren van een aan- en/of verkoop van een vastgoedportefeuille. Je hebt een dynamische afwisseling van werkzaamheden, waarbij je zowel de regie van dossiers op je neemt, als inhoudelijk ondersteunt bij het opstellen van conceptstukken. In het kader van grote vastgoedtransacties breng je aandachtspunten in kaart en verwerkt dit overzichtelijk voor de cliënt. Zodra cliënt besluit te gaan aan- of verkopen begeleid je de verdere transactie van a. tot z., door middel van het opstellen van volmachten, koopovereenkomsten, hypotheekakten, akten van levering en nota’s van afrekening.

Wat bieden wij jou?

Loyens & Loeff biedt je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen bij een toonaangevende juridische dienstverlener met een sterke identiteit, een uitstekende collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Daarnaast wordt er binnen Loyens & Loeff gestreefd naar een gezonde work-life balance. Zelfontplooiing wordt bij ons erg belangrijk gevonden en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd.

Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen, eventueel aangevuld met externe opleidingen.

Jouw kwaliteiten

  • Afgestudeerd in hbo/wo Nederlands recht;
  • Ondernemend, ambitieus en gedreven om te ontwikkelen;
  • Communicatief vaardig en een echte team player;
  • Administratief sterk, nauwkeurig en goed kunnen plannen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Contact

Ben jij die ambitieuze paralegal die wij zoeken? Solliciteer dan direct door op onderstaande knop te drukken. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Nicole Moshage, via Nicole.Moshage@loyensloeff.com of 010-2246409.

 

Solliciteer nu