You are here:

Indirect Tax Adviser

Voor onze praktijkgroep Indirect Tax zijn we op zoek naar een ervaren Tax Adviser met ongeveer 7 jaar werkervaring.

Locatie: Rotterdam

Werken bij hét toonaangevende belastingadvieskantoor op zowel juridisch als fiscaal gebied in Nederland? Met kantoren in de belangrijkste financiële centra in de wereld? Ben jij die gedreven, ambitieuze kandidaat die wil excelleren in het fiscale vak en zich verder ontwikkelen? Wil je deel uitmaken van een groot team van fiscalisten waarin intensief met elkaar wordt samengewerkt? Op een prachtige locatie in het centrum van Rotterdam? Dan ben jij degene die we zoeken!

De functie

De adviseur die wij zoeken maakt deel uit van een team waarin intensief wordt samengewerkt. Als fiscaal adviseur bestaat je werk onder meer uit.

 • Het verzorgen van geïntegreerde fiscale adviezen voor onze (internationale) cliënten;
 • Corporate btw-advies in ruime zin;
 • Uitvoeren van due diligence onderzoeken en het begeleiden van boekenonderzoeken;
 • Het informeren van collega’s uit andere praktijkgroepen over ontwikkelingen op het gebied van indirecte belastingen;
 • Het verzorgen van (in-house) trainingen op het gebied van btw;
 • Schrijven van verzoek- en bezwaarschriften aan de Belastingdienst;
 • Sparren over je vak met andere collega’s.

Wij zoeken 

 • Iemand met een afgeronde studie fiscale economie of fiscaal recht (WO);
 • De ideale kandidaat heeft 7 jaar of meer aan relevante ervaring in de indirecte belastingadviespraktijk bij een Big-4 organisatie, de Belastingdienst of vergelijkbaar;
 • Je beschikt over uitstekende spreek- en schrijvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je vindt het leuk om jongere medewerkers te begeleiden;
 • Iemand die het leuk vindt om niet alleen met fiscalisten te werken, maar ook met (kandidaat)notarissen en advocaten.

Qua persoonlijkheid herken je jezelf in het volgende profiel: Je bent proactief, ondernemend, communicatief en analytisch sterk. Je beschikt over een goed cijfermatig inzicht, bent resultaatgericht en plaatst de behoefte van de klant op de eerste plek. Je bent zelfstandig met een positieve werkhouding en je wilt excelleren in het fiscale vak en je daarin verder ontwikkelen.

Wat krijg je terug?

Een prachtige mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevend internationaal belastingadvieskantoor, op een fantastische locatie in het centrum van Rotterdam met een sterke identiteit, goede collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. 
Daarnaast wordt er binnen de organisatie gestreefd naar een gezonde work-life balance. Zelfontplooiing wordt binnen deze organisatie erg belangrijk gevonden en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen, eventueel aangevuld met externe opleidingen op het gebied van indirecte belastingen, vanzelfsprekend mede afhankelijk van je ervaring en interesse.

Solliciteren en/of Interesse?

Voldoe je aan het bovenstaand profiel en zou je graag bij ons willen werken? Solliciteer dan via onderstaande button.  Wil je meer informatie? Bel dan met Nicole Moshage via 010-2246409. 

 

Solliciteer nu