You are here:
11 December 2017 / article

Ervaren kandidaat-notaris Family Owned Business & Private Wealth

Voor onze praktijkgroep Family Owned Business & Private Wealth in Amsterdam en Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren kandidaat-notaris vanaf ongeveer 4 jaar ervaring.

 

Als praktijkgroep Family Owned Business & Private Wealth voorzien wij onze cliënten van een op maat gesneden en persoonlijk advies. Hierbij leggen wij de nadruk op het meedenken én vooruitdenken, inspelen op de maatschappelijke dynamiek met de daarbij behorende familierechtelijke regelingen. Daarnaast assisteren wij bij het maken van de juiste keuzes.

Bij ons werk je veel samen in multidisciplinaire teams binnen een internationale context. Als ervaren kandidaat-notaris binnen de praktijkgroep Family Owned Business & Private Wealth richt je je onder meer op:

 

  • De advisering over het structureren van familievermogens en het tot stand brengen van de daarbij benodigde familierechtelijke regelingen;

  • De advisering met betrekking tot de juridische structurering van familiebedrijven alsmede het bestuur en toezicht hierop;

  • De advisering rondom de juridische structurering bij bedrijfsopvolgingen;

  • De advisering van familiestichtingen en goededoelenorganisaties;

  • Alles mede in een internationale context.

     

Je hebt minimaal 4 jaar ervaring binnen het notariaat en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift. Tevens heb je een commerciële drive en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je flexibel, accuraat en gewend proactief op te treden. Je ziet het als een uitdaging om voortdurend up-to-date te blijven en levert graag een actieve bijdrage aan het reguliere vakinhoudelijk overleg.

Loyens & Loeff biedt je een mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevend internationaal kantoor met een sterke identiteit, uitstekende collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Zelfontplooiing wordt binnen Loyens & Loeff erg belangrijk gevonden en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen. 

Interesse? Neem dan contact op met Laura Mendel of solliciteer direct via onderstaande button. 

Solliciteer nu