You are here:
17 August 2018

Advocaat-medewerker Vastgoed

Heb jij een aantal jaar ervaring binnen de advocatuur en wil je je carrière voortzetten bij Loyens & Loeff? Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren advocaat-medewerker (6-10 jaar werkervaring) voor onze Vastgoed praktijk.

Over ons

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Loyens & Loeff bedient grote en middelgrote nationaal en internationaal opererende ondernemingen alsmede particulieren. Bij Loyens & Loeff werken ruim 850 specialisten in 6 kantoren in onze thuismarkt (Benelux en Zwitserland) en 8 vestigingen in de belangrijkste financiële centra in de wereld. Loyens & Loeff onderhoudt een intensieve relatie met gerenommeerde, internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren.

Onze afdeling vastgoed

De vastgoedpraktijk van Loyens & Loeff opereert in de top van de markt. De cliëntenkring bestaat uit (internationale) beleggers, ontwikkelaars, huurders, gebruikers, banken, fondsen en overheden. Onze advocaten houden zich onder meer bezig met het adviseren over de aan het commerciële vastgoed gerelateerde vraagstukken en procederen waar nodig.

Wat zoeken wij?

Wegens de groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar een ervaren advocaat-medewerker:

  • 6 tot 10 jaar ervaring als advocaat binnen de vastgoed- of (ondernemingsrechtelijke) transactiepraktijk.
  • Een commerciële drive en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden.
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
  • Flexibel, proactief en accuraat.

 

Wat bieden wij jou?

Een prachtige mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevend internationaal kantoor met een sterke identiteit, collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Zelfontplooiing wordt binnen Loyens & Loeff erg belangrijk gevonden en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen.

Interesse?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Steven Lucas via Steven.Lucas@loyensloeff.com of via 020-578 53 10. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marieke Arets via Marieke.Arets@loyensloeff.com of telefonisch via +31205785998. Wil je direct solliciteren? Dan ontvangen we graag je cv en motivatiebrief!

Solliciteer nu