You are here:
30 April 2019 / vacancy

Advocaat-medewerker ondernemingsstrafrecht

Voor de praktijkgroep Litigation & Risk Management zijn wij op korte termijn op zoek naar een advocaat-medewerker met aantoonbare ervaring in strafrecht.

Locatie: Amsterdam
Fulltime

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op alle belangrijke rechtsgebieden, waaronder civiel en fiscaal recht. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkt is de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1500 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 750 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Ons team

Litigation & Risk Management is een brede praktijkgroep bestaande uit advocaten met verschillende expertises, waaronder financieel economisch - en fiscaal strafrecht. Wij zijn voor ons strafrechtteam op zoek naar een (beginnend) advocaat-medewerker. De advocaten en (forensisch) onderzoekers uit het strafrechtteam houden zich hoofdzakelijk bezig met het verrichten van intern onderzoek naar onregelmatigheden binnen ondernemingen, het adviseren over compliance vraagstukken en de bijstand van ondernemingen en (senior) management in strafzaken. Gedacht kan worden aan zaken rondom fraude, corruptie, belastingontduiking, milieudelicten, arbeidsongevallen en overtreding van anti-witwasregelgeving.

De advocaten van het strafrechtteam maken daarnaast deel uit van een kantoorbreed team, het Corporate Investigations, Compliance & Defence team. Dit team bestaat uit circa 30 advocaten en fiscalisten gevestigd in onze kantoren in Nederland, België en Luxemburg. Er wordt in dit team nauw samengewerkt in multidisciplinair en internationaal verband met de collega’s van andere praktijkgroepen, zoals Mededinging & Overheid, Corporate Tax Services, Banking & Finance en Corporate. Op deze wijze bieden wij hoogwaardige geïntegreerde dienstverlening aan onze cliënten.

Wie zoeken wij?

Voor het team zijn wij op zoek naar een (beginnend) advocaat-medewerker met aantoonbare ervaring in het ondernemingsstrafrecht. Verder voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt 3 tot 6 jaar werkervaring als advocaat binnen een vergelijkbare praktijk (bij voorkeur (met ervaring) bij een groot kantoor)
  • Je werkt grondig en secuur en vindt het een uitdaging om je vast te bijten in complexe juridische vraagstukken
  • Je werkt graag in teamverband en wilt meebouwen aan een team in ontwikkeling
  • Je hebt interesse in rechtsgebieden naast het strafrecht
  • Je bent authentiek en beschikt over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend

Wat bieden wij jou?

Een prachtige mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevend internationaal kantoor met een sterke identiteit, collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Zelfontplooiing wordt binnen Loyens & Loeff erg belangrijk gevonden en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen.

Interesse?

Solliciteer dan direct door jouw cv en motivatiebrief te uploaden. Voor vragen kun je contact opnemen met Marieke Arets, Talent Acquisition Adviser, via 020 578 59 98 of Marieke.Arets@loyensloeff.com.

Solliciteer nu