You are here:
17 December 2018

Advocaat-medewerker Insolventie & Herstructurering

Heb jij een aantal jaar ervaring binnen de advocatuur en wil je je carrière voortzetten bij Loyens & Loeff? Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren advocaat-medewerker insolventie & herstructurering (vanaf 4 jaar werkervaring) voor onze praktijkgroep Litigation & Risk Management.

Over ons

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Loyens & Loeff bedient grote en middelgrote nationaal en internationaal opererende ondernemingen alsmede particulieren. Bij Loyens & Loeff werken ruim 850 specialisten in 6 kantoren in onze thuismarkt (Benelux en Zwitserland) en 8 vestigingen in de belangrijkste financiële centra in de wereld. Loyens & Loeff onderhoudt een intensieve relatie met gerenommeerde, internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren.

Onze afdeling

Het insolventie & herstructureringsteam van Loyens & Loeff opereert Benelux-breed. De cliëntenkring is divers en bestaat uit onder meer financiele instellingen, private equity fondsen en grote ondernemingen. Onze advocaten houden zich bezig met het adviseren en procederen over (internationale) herstructureringen  alsmede grotere faillissementen.

Wie zoeken wij?

Wegens de groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar een ervaren advocaat-medewerker:

  • Minimaal 4 jaar ervaring als advocaat binnen de herstructurerings- & insolventiepraktijk
  • Een commerciële drive en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal
  • Je bent analytisch

Wat bieden wij jou?

Een prachtige mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevend internationaal kantoor met een sterke identiteit, collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Zelfontplooiing wordt binnen Loyens & Loeff erg belangrijk gevonden en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd. Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen.

Interesse?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Laura Mendel via Laura.Mendel@loyensloeff.com of telefonisch via 020-578 59 12. Wil je direct solliciteren? Dan ontvangen we graag je cv en motivatiebrief!

Solliciteer nu