You are here:

Vacatures professionals

Hieronder vind je de diverse mogelijkheden om bij ons te starten als ervaren advocaat, tax adviser, kandidaat-notaris of tax compliance specialist.

Advocaat

Ben jij een ervaren advocaat-stagiair of advocaat? Voor diverse praktijkgroepen zijn wij op zoek naar versterking. Lees hier verder voor meer informatie.  

Lees meer

Kandidaat-notaris

Heb jij interesse om als ervaren kandidaat-notaris aan de slag te gaan bij Loyens & Loeff? Bekijk de mogelijkheden hier. 

Lees meer

Tax adviser

Benieuwd naar de mogelijkheden die Loyens & Loeff jou kan bieden als ervaren tax adviser? Bekijk hier jouw mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan. 

Lees meer

Advocaat-medewerker Ondernemingsstrafrecht

Voor de praktijkgroep Litigation & Risk Management zijn wij op korte termijn op zoek naar een advocaat met aantoonbare ervaring in het ondernemingsstrafrecht.

Lees meer

Professional Support Lawyer

Voor de praktijkgroep Litigation & Risk Management zijn wij op korte termijn op zoek naar een Professional Support Lawyer.

Paralegal

Voor onze Real Estate praktijkgroep in Amsterdam zijn wij op zoek naar een paralegal.

Lees meer

Tax adviser - Employment & Benefits

Voor onze praktijkgroep Employment & Benefits in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren belastingadviseur met minimaal 5 jaar werkervaring.

Lees meer

Advocaat-medewerker Vastgoed

Voor onze praktijkgroep Vastgoed in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren advocaat-medewerker met 6-10 jaar werkervaring.

Tax Compliance Specialist

Vanwege sterke groei van de succesvolle Benelux-praktijk zoeken we een collegiale en zelfstandige Tax compliance adviser (vanaf 4 jaar ervaring) in Amsterdam.

Lees meer

Wil jij het secretaresse vak in de praktijk brengen?

Regelmatig heeft Loyens & Loeff vacatures voor beginnende secretaresses ter ondersteuning van de advocaten, (kandidaat-)notarissen of belastingadviseurs in hun dagelijkse praktijk. 
Voor (vrijblijvende)informatie kan je contact opnemen met Netteke Mijnster, netteke.mijnster@loyensloeff.com