You are here:

Vacatures professionals

Hieronder vind je de diverse mogelijkheden om bij ons te starten als ervaren advocaat, tax adviser, kandidaat-notaris of tax compliance specialist.

Advocaat

Ben jij een ervaren advocaat-stagiair of advocaat? Voor diverse praktijkgroepen zijn wij op zoek naar versterking. Lees hier verder voor meer informatie.  

Lees meer

Kandidaat-notaris

Heb jij interesse om als ervaren kandidaat-notaris aan de slag te gaan bij Loyens & Loeff? Bekijk de mogelijkheden hier. 

Lees meer

Tax adviser

Benieuwd naar de mogelijkheden die Loyens & Loeff jou kan bieden als ervaren tax adviser? Bekijk hier jouw mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan. 

Lees meer

Indirect Tax Adviser

Voor onze praktijkgroep Indirect Tax zijn we op zoek naar een ervaren Tax Adviser in Rotterdam.

Lees meer

Tax compliance adviser (Rotterdam)

Vanwege sterke groei van de succesvolle Benelux-praktijk zoeken we een collegiale en zelfstandige Tax compliance adviser (vanaf 4 jaar ervaring) in Rotterdam.

Lees meer

Advocaat-medewerker Vastgoed

Voor onze praktijkgroep Vastgoed in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren advocaat-medewerker met 6-10 jaar werkervaring.

Lees meer

Tax adviser - Employment & Benefits

Voor onze praktijkgroep Employment & Benefits in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren belastingadviseur met minimaal 2 jaar werkervaring.

Lees meer

Kandidaat-notaris Family Owned Business & Private Wealth

Voor onze praktijkgroep Family Owned Business & Private Wealth in Amsterdam en Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren kandidaat-notaris met minimaal 4 jaar werkervaring.

Lees meer

Ervaren Indirect Tax Adviser

Voor onze praktijkgroep Indirect Tax in Rotterdam zoeken wij een ervaren Tax Adviser (3/4 jaar)

Lees meer

Beginnende en ervaren secretaresses

Regelmatig heeft Loyens & Loeff vacatures voor beginnende en ervaren secretaresses ter ondersteuning van de advocaten, (kandidaat-)notarissen of belastingadviseurs in hun dagelijkse praktijk.