Vacatures professionals

Hieronder vind je de diverse mogelijkheden om bij ons te starten als ervaren advocaat, tax adviser, kandidaat-notaris of tax compliance specialist.

Advocaat

Ben jij een ervaren advocaat-stagiair of advocaat? Voor diverse praktijkgroepen zijn wij op zoek naar versterking. Lees hier verder voor meer informatie.  

Lees meer

Practice Manager

We are looking for a Practice Manager for our Investment Management practice group.

Read more

Tax adviser

Benieuwd naar de mogelijkheden die Loyens & Loeff jou kan bieden als ervaren tax adviser? Bekijk hier jouw mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan. 

Lees meer

Kandidaat-notaris

Heb jij interesse om als ervaren kandidaat-notaris aan de slag te gaan bij Loyens & Loeff? Bekijk de mogelijkheden hier. 

Lees meer

Tax compliance adviser

Ben jij een ervaren tax compliance adviser en ben jij toe aan een volgende stap? Informeer dan naar de mogelijkheden om je carrière voort te zetten bij Loyens & Loeff.

Lees meer

Kandidaat-notaris Family Owned Business & Private Wealth

Voor onze praktijkgroep Family Owned Business & Private Wealth in Amsterdam en Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren kandidaat-notaris met minimaal 4 jaar werkervaring.

Lees meer

Tax compliance adviser (Rotterdam)

Vanwege sterke groei van de succesvolle Benelux-praktijk zoeken we een collegiale en zelfstandige Tax compliance adviser (vanaf 4 jaar ervaring) in Rotterdam.

Lees meer