You are here:

Professionals

Ook voor ervaren advocaten, tax advisers en kandidaat-notarissen biedt Loyens & Loeff genoeg uitdaging. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Vacatures

Bij Loyens & Loeff zijn diverse mogelijkheden om je carrière als advocaat, fiscalist of kandidaat-notaris te vervolgen. Hieronder vind je een overzicht van onze vacatures. 

Naar de vacatures

Kennismaken kost niets

Ben jij een ervaren advocaat, fiscalist of kandidaat-notaris en wil je een keer vrijblijvend kennismaken met Loyens & Loeff? 

Lees meer

Geïntegreerd advies

Dankzij onze unieke mix van advocatuur, fiscaliteit en notariaat kun je werken in  praktijkgroepen waar interessante en vaak internationale zaken worden gedaan. 

Ondernemerschap

Bij Loyens & Loeff werk je op een hoog niveau in een informele sfeer. Er is volop ruimte voor ondernemerschap en het vergroten van jouw kennis en vaardigheden. 


Advocaat van Loyens & Loeff tijdens bespreking

Ben jij toe aan de volgende stap in je succesvolle carrière?Wereldwijd 1600 medewerkers

Onze mensen

Bij Loyens & Loeff werken wereldwijd 1500 medewerkers. Hiervan werkt 40% bij Business Solutions, 30% in de advocatuur, 25% in de fiscaliteit en 5% in het notariaat. Maar als het over onze mensen gaat, denken wij niet in kwantiteit maar in kwaliteit.

Oog voor de klant én voor elkaar

Wat onze medewerkers overal ter wereld met elkaar delen, is ondernemerschap, ambitie, een nuchtere aanpak, oog voor de klant én voor elkaar. Onze mensen zijn communicatief & commercieel, pragmatisch & innovatief, onafhankelijk & internationaal: zij zijn Loyens & Loeff.

Maak je eigen carrière

Met een achtergrond in Nederlands recht, fiscaal recht, notarieel recht en/of fiscale economie kun je geen betere carrière maken dan bij Loyens & Loeff. Voor studenten, starters en professionals barsten we van de mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.