You are here:

Praktijkgroepen

Als onafhankelijk dienstverlener zijn we gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan (inter)nationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Onze kracht is dat we met onze beroepsgroepen advocatuur, fiscaliteit en notariaat onze klanten een geïntegreerde oplossing bieden, gebaseerd op de gezamenlijke kennis van de beste specialisten in hun vakgebied.

Advocatuur

Binnen onze advocatuur werk je op het allerhoogste niveau aan zaken die regelmatig het nieuws halen.

Meer over advocatuur

Fiscaliteit

Loyens & Loeff kun je zien als the best of both worlds. Enerzijds werk je aan inhoudelijk complexe vraagstukken binnen onze zelfstandige fiscale praktijk, anderzijds verruim je je blikveld door samen te werken met onze advocaten en notarissen.

Meer over fiscaliteit

Notariaat

Loyens & Loeff heeft het grootste notariaat van Nederland. Dat betekent dat je bij ons omringd wordt door een groot aantal professionals met elk hun eigen specialisme en mate van senioriteit. Oftewel: een ontzettend leerzame werkomgeving.

Meer over notariaat

At Loyens & Loeff, you get the opportunity to work on large, international projects, tapping into our massive network.

Bij ons werkt de helft binnen de advocatuur, 40% binnen de fiscaliteit en 10% op het notariaat. Maar als het over onze mensen gaat, denken wij niet in kwantiteit maar in kwaliteit.