You are here:

Over werken bij Loyens & Loeff

Als bedrijf dat ontstaan is uit een fusie weten we dat één plus één soms meer dan twee is. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Bij Loyens & Loeff zoeken we niet alleen talentvolle professionals, maar bovenal leuke mensen. We zijn geen werkgever waar je je persoonlijkheid hoeft uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Zo divers als onze mensen zijn, zo delen ze hun gedrevenheid, ambitie en focus op het behalen van resultaten. In hun werk én daarbuiten.

Vestigingen

Met onze kantoren in de Benelux en Zwitserland zijn we vertegenwoordigd in vier belangrijke Europese markten. Daarnaast zorgen onze vestigingen in onder meer New York, Dubai en Hong Kong ervoor dat onze dienstverlening ook in de belangrijkste financiële centra van de wereld ingezet wordt.

Bekijk de vestigingen

Praktijkgroepen

Als onafhankelijk dienstverlener zijn we gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan (inter)nationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Onze kracht is dat we met onze praktijkgroepen advocatuur, fiscaliteit en notariaat onze klanten een geïntegreerde oplossing kunnen bieden, gebaseerd op de gezamenlijke kennis van de beste specialisten in hun vakgebied.

Bekijk onze praktijkgroepen

Diversiteit

Voor de kwaliteit van onze dienstverlening zijn we afhankelijk van onze mensen. Alleen als zij in staat worden gesteld om volledig zichzelf te zijn, kunnen ze het beste uit zichzelf halen.

Meer over diversiteit

Loyens & Loeff kantoor in Amsterdam

Mensen gaan hier niet mee op sociale activiteiten omdat dat moet, maar omdat ze het zelf graag willen.


Wereldwijd 1600 medewerkers

Onze mensen

Bij Loyens & Loeff werken wereldwijd 1500 medewerkers. Hiervan werkt 40% bij Business Solutions, 30% in de advocatuur, 25% in de fiscaliteit en 5% in het notariaat. Maar als het over onze mensen gaat, denken wij niet in kwantiteit maar in kwaliteit.

Oog voor de klant én voor elkaar

Wat onze medewerkers overal ter wereld met elkaar delen, is ondernemerschap, ambitie, een nuchtere aanpak, oog voor de klant én voor elkaar. Onze mensen zijn communicatief & commercieel, pragmatisch & innovatief, onafhankelijk & internationaal: zij zijn Loyens & Loeff.

Maak je eigen carrière

Met een achtergrond in Nederlands recht, fiscaal recht, notarieel recht en/of fiscale economie kun je geen betere carrière maken dan bij Loyens & Loeff. Voor studenten, starters en professionals barsten we van de mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.