Recruitment Adviser

Florine Hibbel

Ben jij een student Nederlands recht en wil jij meer weten over jouw mogelijkheden bij Loyens & Loeff? Neem dan contact op met onze recruiter Florine Hibbel.

Florine Hibbel

Over Florine Hibbel

In 2015 heb ik de studie Psychologie afgerond in Groningen en daarna ben ik mijn carrière gestart als recruitment adviseur bij Loyens & Loeff. Met veel plezier ben ik, samen met een heel team, verantwoordelijk voor de werving & selectie van de studenten, werkstudenten en starters binnen de advocatuur en het notariaat van ons Amsterdamse en Rotterdamse kantoor. Ik houd mij bezig met de organisatie van interne events en ik ben aanwezig bij externe events om studenten te informeren over Loyens & Loeff en kennis te maken met de studenten. Daarnaast voer ik sollicitatiegespreken en houd ik mij onder andere bezig met het opzetten of verbeteren van recruitmentactiviteiten. Het is een uitdagende en diverse functie waarin elke dag anders is en ik mij kan blijven ontwikkelen. 

Naast mijn werk bezoek ik graag mijn vrienden en familie, ga ik graag uit eten en kun je mij regelmatig vinden in de sportschool.