Over werken bij Loyens & Loeff

Als bedrijf dat ontstaan is uit een fusie weten we dat één plus één soms meer dan twee is. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Bij Loyens & Loeff zoeken we niet alleen talentvolle professionals, maar bovenal leuke mensen. We zijn geen werkgever waar je je persoonlijkheid hoeft uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Zo divers als onze mensen zijn, zo delen ze hun gedrevenheid, ambitie en focus op het behalen van resultaten. In hun werk én daarbuiten.

Loyens & Loeff kantoor in Amsterdam

Mensen gaan hier niet mee op sociale activiteiten omdat dat moet, maar omdat ze het zelf graag willen.

Vestigingen

Met onze kantoren in de Benelux en Zwitserland zijn we vertegenwoordigd in vier belangrijke Europese markten. Daarnaast zorgen onze vestigingen in onder meer New York, Dubai en Hong Kong ervoor dat onze dienstverlening ook in de belangrijkste financiële centra van de wereld ingezet wordt.

Bekijk de vestigingen

Praktijkgroepen

Als onafhankelijk dienstverlener zijn we gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan (inter)nationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Onze kracht is dat we met onze praktijkgroepen advocatuur, fiscaliteit en notariaat onze klanten een geïntegreerde oplossing kunnen bieden, gebaseerd op de gezamenlijke kennis van de beste specialisten in hun vakgebied.

Bekijk onze praktijkgroepen

Diversiteit

Voor de kwaliteit van onze dienstverlening zijn we afhankelijk van onze mensen. Alleen als zij in staat worden gesteld om volledig zichzelf te zijn, kunnen ze het beste uit zichzelf halen.

Meer over diversiteit