Recruitment adviser

Nicole Moshage

Ben jij een fiscale student of een ervaren fiscalist en wil jij meer weten over jouw mogelijkheden bij Loyens & Loeff? Neem dan contact op met onze recruiter Nicole Moshage.

Over Nicole Moshage

Inmiddel werk ik al weer twee jaar als recruitment adviser bij Loyens & Loeff. Tijdens mijn stage op de recruitmentafdeling is bevestigd dat ik veel energie haal uit het organiseren van evenementen en het onderhouden van contact met veel verschillende personen. Zelf heb ik een bachelor rechtsgeleerdheid gedaan in Groningen en heb ik in 2017 mijn master Recht van de Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit afgerond.

In mijn functie ben ik, samen met ons team, verantwoordelijk voor de werving & selectie van studenten, starters en ervaren kandidaten binnen onze fiscal praktijk. Ik organiseer evenementen op onze kantoren en zal op externe evenementen aanwezig zijn. Ook focus ik mij op een deel van onze Business Services afdelingen. Naast mijn werk loop ik veel hard en vind ik het leuk om deel te nemen aan verschillende hardloopevenementen.