nicole-moshage.jpg
Recruitment adviser

Nicole Moshage

Ben jij een fiscale of notariële student en wil jij meer weten over jouw mogelijkheden bij Loyens & Loeff? Neem dan contact op met onze recruiter Nicole Moshage.

Over Nicole Moshage

In 2017 heb ik mijn master Recht van de Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit afgerond. De jaren hiervoor heb ik een bachelor rechtsgeleerdheid gedaan in Groningen. Naast mijn studie ben ik altijd actief geweest in het studentenleven. Hier heb ik ontdekt dat ik veel energie haal uit het organiseren van evenementen. Tijdens mijn stage op de recruitmentafdeling van Loyens & Loeff is dit bevestigd. Na deze stage ben ik begonnen als recruitment adviser.

In mijn functie ben ik, samen met ons team, verantwoordelijk voor de werving & selectie van studenten, werkstudenten en starters binnen de fiscaliteit en het notariaat van ons Amsterdamse en Rotterdamse kantoor. Ik organiseer evenementen op onze kantoren en zal op externe evenementen aanwezig zijn. Naast mijn werk loop ik veel hard en vind ik het leuk om deel te nemen aan verschillende hardloopevenementen.