Lieselotte Brinkman
Head of selection & development

Lieselotte Brinkman

Lieselotte stuurt de afdelingen recruitment en learning & development aan.

Over Lieselotte Brinkman

Ik heb een achtergrond in sociale wetenschappen en blijf continu nieuwsgierig naar de drijfveren van de mensen om mij heen.  

Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Loyens & Loeff. Vóór Loyens & Loeff ben ik Young Executive geweest bij Boer & Croon Management. Hier heb ik een intensief ontwikkelprogramma doorlopen en leerzame projecten mogen uitvoeren; een ontwikkeling die mij inspiratie en richting heeft gegeven in mijn carrière.

Mijn missie is om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Hierbij gaat het om de juiste motivatie, keuzes, ontwikkeling en begeleiding zowel tijdens de start van je carrière als je gehele loopbaan. Zodat een uitdagende carrière, werkplezier en een goede work-life balance hand in hand gaan.

Als Head of Selection & Development houd ik me bezig met de instroom, de onboarding en ontwikkeling van talenten. Deze uitdagingen ga ik met een enthousiast en gedreven team aan.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin en sta ik graag in de keuken om vervolgens met vrienden en familie lekker te dineren.