Laura Mendel
Recruitment Adviser

Laura Mendel

Ben jij geïnteresseerd in een carrière switch of heb je interesse in een van onze business services functies? En wil jij meer weten over jouw mogelijkheden bij Loyens & Loeff? Neem dan contact op met onze recruiter Laura Mendel.

 

Over Laura Mendel

In 2016 heb ik de master International and European law aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. De jaren hiervoor heb ik de bachelor European Law School aan de Universiteit van Maastricht gevolgd. Tijdens mijn studie ben ik betrokken geweest bij Integrand. Hier heb ik ontdekt dat ik het vak recruitment ontzettend leuk vind en er graag mijn werk van wil maken. In juli 2018 ben ik begonnen als Talent Acquisition Adviser bij Loyens & Loeff.

In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor alle vacatures binnen Business Services en het aannemen van ervaren personeel binnen de advocatuur, fiscale praktijk en het notariaat. Ik werk veel samen met partners en HR adviseurs om de juiste mensen voor onze teams te vinden. Dit doe ik zowel voor ons kantoor in Amsterdam als in Rotterdam. Daarnaast zal ik aanwezig zijn op externe evenementen. In mijn vrije tijd sport ik veel en deel ik veel tijd met vrienden en familie.