Florine Hibbel
Recruitment Adviser

Florine Hibbel

Ben jij op zoek naar een functie in de advocatuur of het notariaat en wil jij meer weten over jouw mogelijkheden bij Loyens & Loeff? Neem dan contact op met Florine Hibbel.

Over Florine Hibbel

In 2015 heb ik de studie Neuropsychologie afgerond in Groningen en vlak daarna ben ik mijn carrière gestart als recruitment adviseur bij Loyens & Loeff. Met veel plezier ben ik, samen met een enthousiast en gedreven team, verantwoordelijk voor de werving & selectie van starters en ervaren kandidaten binnen de advocatuur en het notariaat van ons Amsterdamse en Rotterdamse kantoor.

Ik houd mij bezig met de organisatie van interne events en ik ben aanwezig bij externe events om studenten te informeren en enthousiasmeren over Loyens & Loeff en kennis te maken met de studenten. Daarnaast voer ik sollicitatiegespreken, houd ik mij bezig met het opzetten of verbeteren van recruitmentactiviteiten en werk ik aan projecten waarbij ik mij onder andere bezighoud met de strategie en het optimaliseren van het selectieproces.  Het is een uitdagende en diverse functie waarbij ik mij kan blijven ontwikkelen en waar ik dagelijks ontzettend veel energie uit haal.

Naast mijn werk bezoek ik graag mijn vrienden en familie, ga ik graag uit eten en kun je mij regelmatig vinden in de sportschool.